2777
2789
چی شد عزیزم پریود نشدی؟اگه نشدی فردا دوباره بی بی بزن ولی من شنیدم اگه بی بی دیر نشون بده بچه پسره م ...

ن نشدم هنوز

آره تصمیم دارم فردا صبح باز بزنم

اون ک دیروز زدم هاله اش مونده همونجور

ویتاساین بود مارکش

امیدم ب خداست

تو این روزهای سختی ک دارم سپری میکنم حداقل یه اتفاق خوب برام بیفته یکم روحیم عوض شه

ولی درد پریودی دارم همچنان

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبتهمنم سر دخترم همین شد

انشاالله، خدا از دهنت بشنوه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

مثبتهمنم سر دخترم همین شد

هاله انداخت برای شما ولی صورتی نشد؟ یه هاله ی طوسی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن نشدم هنوزآره تصمیم دارم فردا صبح باز بزنماون ک دیروز زدم هاله اش مونده همونجورویتاساین بود مارکشام ...

سابقه چند روز تاخیر داشتی تا بحال؟درکت میکنم وقتی پریود نمیشی حامله هم نمیدونی هستی یا نه ،نه میتونی زعفرونی چیزی بخوری که پریود شدی نه هیچی کلا بلاتکلیفی خیلی سخته ایشالا زود بیای بگی مثبت شد برامنم دعا کن

این ده روز گذشته ارگاسم شدی؟؟

ربطش ب بیبی چک چیه؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سابقه چند روز تاخیر داشتی تا بحال؟درکت میکنم وقتی پریود نمیشی حامله هم نمیدونی هستی یا نه ،نه میتونی ...

دوره هام ۳۰ روزه ست ک بعضی موقع ها دوروز زودتر یا بعضی موقع ها دوروز دیرتر هم شده

خیلی شرایطم سخته ۵ ساله همینم، همش منتظر

سر پسرمم دوسال انتظار کشبدم

شما یه دختر دارید و الان دومی رو باردارید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوره هام ۳۰ روزه ست ک بعضی موقع ها دوروز زودتر یا بعضی موقع ها دوروز دیرتر هم شدهخیلی شرایطم سخته ۵ ...

من تا ۱۱ روز تاخیرم داشتم تا بحال بخصوص تو همین دوران شیردهی که زدو همین وسطا حامله شدم آره دخترم یسالونیمشه از خجالتم به هیشکی نگفتم مامانم نمیدونه هنوز هیشکی نمیدونه دعا کن لاقل پسر شه کمتر تیکه بشنوم نوه پسر نداریم همه دخترن

بزن به در بیخیالی من به تنها چیزی که فکر نمیکردم حاملگی بود که اینجوری شد الان برعکس تو داری مدام بهش فکر میکنی یکی دوماه سرتو به چیزای دیگه گرم کن باشگاه برو کلاسی چیزی کتابخونه ثبت نام کن خیلیا دیدم بیخبال شدن حامله شدن 

من تا ۱۱ روز تاخیرم داشتم تا بحال بخصوص تو همین دوران شیردهی که زدو همین وسطا حامله شدم آره دخترم یس ...

آهان یادم افتاد شما رو

همونی هستی ک میترسیدی مادرت بفهمه بارداری؟

انشاالله پسر باشه، جفتت جور شه، برات دعا میکنم🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزن به در بیخیالی من به تنها چیزی که فکر نمیکردم حاملگی بود که اینجوری شد الان برعکس تو داری مدام به ...

نمیتونم بخدا

مدام دارم ب روزهای تخمکگذاری فکر میکنم مدام دارم تاریخ پریودی مو حساب میکنم مدام منتظرم پاک شم و دوباره اقدام هامو سروع کنم، اصلاااا نمیتونم بهش فکر نکنم اصلاااااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم منم پسرم۶ سالشه و پنج ماهه اقدامم ولی نشده خیلیییی سخته واسه پسرم اولین و یکبااار اقدام گرفت ولی الان نه ...پلی کیستیکم ولی پریودیام منظم سیکلم ۳۰ روزس ...چه قرصی میخورین شما ..مشکلتون چیه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
نمیتونم بخدامدام دارم ب روزهای تخمکگذاری فکر میکنم مدام دارم تاریخ پریودی مو حساب میکنم مدام منتظرم ...

راستش درکت نمیکنم چون من ناخواسته باردار شدم ولی تلاشتو بکن یکم بیخیال شی ایشالا تو هم تو اوج بیخیالی بیای بگی مهرآسا دیدی زدم به در بیخیالی باردار شدم منم ایشالا بیام بگم گلنار بانو بچم پسر شد