2777
2789
عنوان

جاری های پیر و زمخت

8572 بازدید | 216 پست

من الان نمیدونم با اینا چیکار کنم

یکی ۳۵ ایناست یکی ۲۵

من ۱۸ سالمه

اینا اصلا بامن صمیمی نمیشن

من دلم میخواد رفیق شیم ولی اونا چندتا بچه دارن نمیشن

باز بزرگه یکم روی خوش نشون میده 

میرم خونشون خونم نمیان

الان ماه هاست خونه من نیومدن

باز من برای کمک به آش پختن رفتم از صبح موندم تا غروب

قصدم ابن بود وقتی شوهرش از کربلا اومد نرم ها

حالا هم بدرقه رفتم هم کمک 

اصلا میگن بیا نمیتونم نرم

حالا چجور واسه پیشواز نرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم اونا پیر و زمخت هستن

شما تازه و نورس هستی

برای اونا مصاحبت با شما جذاب نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

به خاطر همین الفاظته که باهات رفیق نمیشن دیگه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

با جاری دوری و دوستی

۳۵ پیره؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

خودتو بکش عقب الان تو این کسط شدی کاسه داغ تر از آش؟

اینو ب دلسوزی گعتم چون ب سرم امده

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم