2777
2789

برو

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من الان هفت هفته ام صداش شنیدم مگه برای این نیست ک ببینیم قلب تشکیل شده یانه

آره درسته، خدارو شکر صداش رو شنیدی دیگه، برا بعضی ها هفته شش هم قلب تشکیل میشه، اما پزشکان اولین سونو رو برا هفته 8 مینویسن

اره گلم ی دستگاهی داشتن گذاشت رو شکم صدای قلب بچه اومد

آره گلم ولی این دستگاه از ماه ۴ به بعد صدای قلب رو پخش میکنه تو ۷ هفته اصلا نمیشه، چون قوی نیست بچه اندازه عدسه چجور صدای قلبش و پخش کرد فقط با سونو میشه 

آره گلم ولی این دستگاه از ماه ۴ به بعد صدای قلب رو پخش میکنه تو ۷ هفته اصلا نمیشه، چون قوی نیست بچه ...

شاید ب وزن ام ربط داره من کلا ۴۰ کیلو ام خب چربی نداره شکمم ک بچه پایین تر باشه