moniaam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1237 عنوان برای سونو آنومالی 549 بازدید | 88 پست یسوال برای سونو آنومالی هفته ۱۸قبلش باید چیزی خورد یا نه؟ لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭 1403/05/28 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moniaam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1237 اره شیرینی بخور مرسی🙏🏻 لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9327 جنین سالم بود الحمدلله😍😍 دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
rainfart عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 1258 اره باید یه چیز شیرین بخوری ک کوچولوت تکون بخوره دکتر راحتتر ببینتش. ان شاالله ک سالم و سلامته
کودکیم عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4353 من خودم بستنی خوردم رفتم ولی نینی خواب بود اول اکو انجام داد بعد گفت آب بخور برای طول سرویکس ۲۰ دقیقه بعد رفتم بیدار شده بود اصلا بهم نگفتن چیزی بخ
moniaam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1237 جنین سالم بود الحمدلله😍😍 بله خداروشکر ❤اما تا لحظه ای که بدنیا بیاد دلشوره دارم لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9327 بله خداروشکر ❤اما تا لحظه ای که بدنیا بیاد دلشوره دارم دلشوره خطرناکه هااااامن الان ۱۴ هفتمشبا بیدار میشم میبینم طاق باز خوابیدم استرس میگیرمیا رو شکم میخوابمدیشب ب همسرم گیر دادم بریم سونو مطمئن شم سالمهگف الان دل ب دلت بدم هروز باید ببرمتنترس سالمهنبرد منو😂😂 دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
moniaam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1237 دلشوره خطرناکه هااااامن الان ۱۴ هفتمشبا بیدار میشم میبینم طاق باز خوابیدم استرس میگیرمیا رو شکم میخو ... اره میدونم منم همینم دوطرفت بالشت بزار لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
یاس۷۷۷ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 10204 دلشوره خطرناکه هااااامن الان ۱۴ هفتمشبا بیدار میشم میبینم طاق باز خوابیدم استرس میگیرمیا رو شکم میخو ... من الان دخترم تقریبا ۲ماهشه توی بارداریم میذاشتنم توی مطب سونوگرافا میخوابیدم
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9327 اره میدونم منم همینم دوطرفت بالشت بزار میزارمبازم حواسم نی تو خواب طاق باز میشمالان هطریه برای بند ناف و اینا؟ دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
parva1376 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 4287 دلشوره خطرناکه هااااامن الان ۱۴ هفتمشبا بیدار میشم میبینم طاق باز خوابیدم استرس میگیرمیا رو شکم میخو ... منم همینطورم یهوپامیشم میبینم روشکم خوابیدم وای انقدر ازبچه معذرت خواهی میکنم بعدم میکنم نکنه چیزیش بشه ...انشالله این روزها به سلامتی بگذره نی نی هامون سالم بیان بغلمون خیالمون راحت بشه