2777
2789
عنوان

برای سونو آنومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 88 پست
جنسیت بچه هارو نشون میده ؟برا هر کی گرفتم درست دراومدهرفتا بودیم مهمونی3تا پیر زن بودن نمیشناختمشون ...

برای منم میگیری

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
حلقه ازدواجو نخ میکنی میگیری رو نبض دست چپ،اول میچرخه ک گذر زمانه بعد بچه اولو نشون میده اگه چپو راس ...

اها

اینو انجام دادم

اصن نفهمیدم چیشد

انقد اوریب و رفت و قاطی پاتی شد بیخیال شدم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهااینو انجام دادماصن نفهمیدم چیشدانقد اوریب و رفت و قاطی پاتی شد بیخیال شدم

ببخشید دیر جواب دادم،

بگیر رو نبضت اول دایره ای باید میچرخه بعد صبر کن ببین چجوری حرکت میکنه بهم بگو این میشه بچه اولت،باز دوباره میچرخه ک گذر زمانه باز حرکتشو بهم بگو تا بچه دومتو بگمت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهااینو انجام دادماصن نفهمیدم چیشدانقد اوریب و رفت و قاطی پاتی شد بیخیال شدم

اگه بتونی بگیری یا کسی باشه وارد باشه برات بگیره خیلی دقیقه من حتی از سنو گرافیم بیشتر قبولش دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید دیر جواب دادم،بگیر رو نبضت اول دایره ای باید میچرخه بعد صبر کن ببین چجوری حرکت میکنه بهم بگو ...

مرسی

طبق اونی ک گرفتیم دختر میشد

چپ راست شد

اگه بتونی بگیری یا کسی باشه وارد باشه برات بگیره خیلی دقیقه من حتی از سنو گرافیم بیشتر قبولش دارم

جدی؟

برای کسی ک بچه نداره چجپری میشه

ب سلامتی اگه جوابش درست بود بیا بهم بگو😘😘یادت نره ها

باشه عزیزم

ان تی گف پسره آخه

الان ۱۵ هفته ام میتونم سونو دقیق بدم؟

باشه عزیزمان تی گف پسره آخهالان ۱۵ هفته ام میتونم سونو دقیق بدم؟

سقط نداشتی؟چون سقطا هم نشون میده ها،شایدم اشتباه گرفتی،چرا میتونی بری سنو،حالا عجله نکن هر چی باشه ایشالله سالم باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سقط نداشتی؟چون سقطا هم نشون میده ها،شایدم اشتباه گرفتی،چرا میتونی بری سنو،حالا عجله نکن هر چی باشه ا ...

نه عریزم

حالا ببینیم خدا چی میخواد

ان شاالله یالم باسه جنسیت مهم نی