2777
2789
عنوان

برای سونو آنومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 88 پست
من الان دخترم تقریبا ۲ماهشه توی بارداریم میذاشتنم توی مطب سونوگرافا میخوابیدم

😂😂😂خدا حفظش کنه

از چند ماهگی خطر نامه طاق باز خوابیدن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
منم همینطورم یهو‌پامیشم میبینم روشکم خوابیدم وای انقدر ازبچه معذرت خواهی میکنم بعدم میکنم نکنه چیزیش ...

ان شاالله

شماهت خواب جنسیت جنین رو میبینید؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میزارمبازم حواسم نی تو خواب طاق باز میشمالان هطریه برای بند ناف و اینا؟

میگن باید احتیاط کنی 

چون بند ناف خیلی بلنده ممکنه خدایی نکرده چیزی بشه

تامن به اطرافیان میگم دعوام میکنن که تحمل کن بگذره 

مادرشدن سختیای خودشو داره😏

لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید  برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭

میگن باید احتیاط کنی چون بند ناف خیلی بلنده ممکنه خدایی نکرده چیزی بشهتامن به اطرافیان میگم دعوام می ...

اره همه همینن

خواب جنسیتشو دیدی تاحالا

بهت گف ک چیه ان تی؟

ببین از ۶به بعد کلا رعایت کن بچت درشت بشه خودت نمیتونی طاق باز بخوابی دیگه

پس الان زیاد خطری نیس؟

انقد میترسم شبا یهو میپرم از استرس

شما ویار داشتی

شوهرم دیده بود خودم نه هنوز خوابی ندیدم اطرافیانم اکثرا میگن خواب پسر دیدن

چند هفته ای؟

ان ساالله سالم باشه و چیزی ک دوس داری😍😍

ببین از ۶به بعد کلا رعایت کن بچت درشت بشه خودت نمیتونی طاق باز بخوابی دیگه

شما خواب جنسیت بچتو دیدی؟

چند هفته ای؟ان ساالله سالم باشه و چیزی ک دوس داری😍😍

من ده هفته  ام عزیزم ...قربونت ممنون واقعیت فرقی برام نداره من هم دختر دوسدارم هم پسر مهم سالم بودنشه و اینکه بتونم خوب تربیتش کنم ونیاز هاش تامین کنم

پس الان زیاد خطری نیس؟انقد میترسم شبا یهو میپرم از استرسشما ویار داشتی

کلا از ۲۰هفته به بعد رو رعایت کن از همین الانم رعایت کنی که خیلی خوبه و اینکه گلی اینکه میگن بند ناف میپیچه‌دور گردن بچه خیلی علمی نیست ولی سر کمر خوابیدن  چون رحم داره بزرگ میشه باعث میشه خونرسانی به قلب کم بشه از اونورم زه جنین فشار میاره 

من ده هفته ام عزیزم ...قربونت ممنون واقعیت فرقی برام نداره من هم دختر دوسدارم هم پسر مهم سالم بودنش ...

دقیقا

من فقط چون دخترا خیلی اذیت میشن دوس دارم پسر باشه ک درد پریودی و زایمان و محدودیت های اجتماعی اذیتش نکنه

وگرنه منم برام فرق نداره

ان شاالله سالم باشن و باعث افتخار خودشون و ما بچه هامون

اولین بچتونه شمام؟

ویار نداری