2777
2789
عنوان

برای سونو آنومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 88 پست
کلا از ۲۰هفته به بعد رو رعایت کن از همین الانم رعایت کنی که خیلی خوبه و اینکه گلی اینکه میگن بند ناف ...

اخیش خیر ببینی آرومم کردی

شبا هی با ترس میپریدم

دستت درد نکنه

بالشم میزارم دورم ازین بارداریا خریدم اصن

ولی بیدار میشم یا ب شکم خوابیدم یا کمر

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارک باشه نی نی کوچولو،توی سنو ان تی جنسیتو بهتون گفت؟نینی چی بود

مرسی عزیزم گفت احتمالا پسر

اما چون من ازمایش nitp دادم اونجاهم معلوم شد پسر

لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید  برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭

دقیقامن فقط چون دخترا خیلی اذیت میشن دوس دارم پسر باشه ک درد پریودی و زایمان و محدودیت های اجتماعی ا ...

شوهرمم همینو‌میگه دختر خیلی دوستداره اما از آینده اش میترسه همیشه ...من نه درواقع بارداری دوم حساب میشه ولی خب اون بچم ۱۹هفته سقط شد ...ویار ک شدید یعنی اززندگی ناامید شدم از بوی خوب بدم میاد ازبوی بد بدم میاد از ادم ها مخصوصا مردها بدم میاد😭😬😄😄ازخونم بدم میاد استفراغ و حالت تهوع هم ک پایه ثابت روزامه 

اره همه همیننخواب جنسیتشو دیدی تاحالابهت گف ک چیه ان تی؟

اره خواب دیدم یه دختر دارم که پوشکش میکنم

به مامانم گفتم گفت پسره 

تو ان تی گفت احتمالا پسر

تو ازمایش nitp هم گفت پسر

ولی دختر شد؟

آره من بچه اولم پسره بچه‌دومم پسر بود سقط شد ولی این یکی دختر بود که واقعا دوس داشتم دختر باشه و خدا بهم‌لطف کرد دختر داد ولی نمیدونم چرا خواب پسر میدیدم و اینکه من خیلی تحت تاثیر سقطی که داشتم بودم شاید بخاطر همون خواب نی نی پسر میدیدم

هزینه ازمایش خون چنده عزیزم بعد چند هفته باید انجام داد

چون مشکوک به سندروم بودم دادم واجب نیست 

۶میلیون 

چون مجبور بودم بدم که اگر مشکلی داره سقط کنم

شوهرمم همینو‌میگه دختر خیلی دوستداره اما از آینده اش میترسه همیشه ...من نه درواقع بارداری دوم حساب م ...

منم همین بودم

الان ۱ هفتس کمی بهتر شدم

از بوی عطر ادکلن خوشبو کننده شامپو خمیر دندون بوس شوهرم از همشون یدم میومد

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چون مشکوک به سندروم بودم دادم واجب نیست ۶میلیون چون مجبور بودم بدم که اگر مشکلی داره سقط کنم

میدونم واجب نیست میگن ی ازمایش خون سادست ،میرن از مادر جنسیتو تشخیص میدن،شما اونو انجام دادی یا سلفرس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرمم همینو‌میگه دختر خیلی دوستداره اما از آینده اش میترسه همیشه ...من نه درواقع بارداری دوم حساب م ...

عزیزم چرا سقط شد؟

چقدر ناراحت شدم

ان شاالله این بچرو سالم بغل میگیری😍😍😍

اره خواب دیدم یه دختر دارم که پوشکش میکنمبه مامانم گفتم گفت پسره تو ان تی گفت احتمالا پسرتو ازمایش n ...

مامانت خواباو تعبیر کرد ینی؟؟

ینی برعکسه؟

منم همین بودمالان ۱ هفتس کمی بهتر شدماز بوی عطر ادکلن خوشبو کننده شامپو خمیر دندون بوس شوهرم از همشو ...

خداروشکر کاش منم زودتر خوب بشم واقعا عذاب اور وای دقیقا منم بدم میاد بوسم‌کنه😂😂😂منی ک قبلا عاشق بوس کردناش بودم شما شیرینی دوستداری یا ترشی

آره من بچه اولم پسره بچه‌دومم پسر بود سقط شد ولی این یکی دختر بود که واقعا دوس داشتم دختر باشه و خدا ...

اره ممکنه

خداروشکر که سالم بدنیا اومد عزیزم

خدا برات حفظش کنه 

عزیزم چرا سقط شد؟چقدر ناراحت شدمان شاالله این بچرو سالم بغل میگیری😍😍😍

عقد بودم خانواده شوهرم شوهرم وادار کردن ب سقط ماجرا واسه هفت سال پیشه به بدترین شکل ممکن خودشون دکتر پیدا کردن بچمو‌تکه تکه کردن خودمو داغون کردن الان با دارو وامپول باردار شدم ...خدا ازشون نگذره