2777
2789
عنوان

اون دنیا چه شکلی هستیم

101 بازدید | 14 پست

به نظر شما اگه اون دنیا باشه ، چه شکلی هستیم ؟ بازم باید کار کنیم ؟ مریضم میشیم ؟ پیرم میشیم ؟ بازم می میریم ، ؟ آخرش به کجا میرسه ؟

من همه چیزو تو این دنیا میبینم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره جهنمی بشیم یا بهشتی

جهنم ک زندگی الان مونه😁 خدا خودش گفته بخشنده ی مهربانه ، امیدوارم مهربونی اش شامل حال مون بشه

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

اون دنیا وجود نداره اعتقاد من به همین دنیاست جتنم و بهشت همینجاست مرگ هم پایان زندگیست

من داییم پیرش تو ۱۸ سالگی فوت شد انشالله هیچکی تجربه نکنه اما از این سختتتر و عذاب اورنر هم هست که دیته گاتو خاک کنی بخدا از جهنم و سوختن بدتره روزی صدبار قلبشون انیش میگیره از نبودنش

فک کنم هرچی که هست بهتر از این دنیاست:)

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خوب بهشتی باشی ، نمیشه که بشینیم فقط حرف بزنیم و بخوریم ، بازم کار می کنیم ؟ آخه چقدر ! میلیاردها سا ...

انقدر باحاله خسته نمیشیم،اون روز میخواستم خیابون یخ در بهشت بخورم مامانم گفت بریم تو ماشین بعد زشته با این سنت،بریم بهشت یخ بخوریم بشه یخ در بهشت😂😂😂 زشت هم نباشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

خوب بهشتی باشی ، نمیشه که بشینیم فقط حرف بزنیم و بخوریم ، بازم کار می کنیم ؟ آخه چقدر ! میلیاردها سا ...

ببین لذت های بهشتی مثل دنیا نیست دنیا فقط ی مدت کوتاه لذت میبری بعد عادی میشه 

مثل عذابا ک میگن همش درد میکشن و نمیمیرن و دردشونم کم نمیشه

ولی اینم بگم ک بهشت و جهنم کاملاااا نمادینه ببین اسلام تو عربستان ظهور پیدا کرد و عربا از اتیش متنفرن و بهشوگ گفتگ جهنم جاییه ک کلی اتیش داره و ۱۰۰۰درجه گرم تر از اینجا

و عربا عاشق شکم   زیرشکم بودن و تعریف بهشت چیه؟ کلی خوراکی خوشمزه و حوری های فوق زیبا دست نخورده!

یبار راجع بهش تحقیق کردن و فهمیدم لذت های بهشتی خیلس فراتره یکیش حس کردن خداست و یکی شدن باهاش

ک بالاترینشه ادبته

و هرکسی چیزیو ک عاشقشه تو بهت داره مثلا ی عالم علم بی نهایت داره و ....