چند وقت پیش گوشی شوهرم چک کردم دیدم که با یه دختر تو بغل هم عکس انداختن اونم چندین نوع عکس با چندین لباس مختلف ، اینو گفتم که بدونین یعنی چندین بار باهم بودن ، شوهرم کارش جوری که هر پانزده روز یه بار میاد خونه ، وقتی اون عکس دیدم روح از بدنم رفت شوک بزرگی بهم وارد شد با اینکه حمایت خانوادهو کمکهاشون ندارم و پدرم عین خیالش هم نبود و میگفت عیب نیست مرد هرکاری میتونه کنه فقط نونتو بخور ، ولی من هرجوری بود طلاق میخواستم ، دیگه دیدم التماس میکنه به دست و پام افتاده ، و اینکه هیچ کسی نداشتم کمکم کنه خرج بچه هام بده با گرفتن حق طلاق به زندگی برگشتم ، ولی چه برگشتنی ، باز هم همون فحاشیا ، بد دهنیا ، همون عذاباش داره بخدا من تا مرز سکته میبره یعنی سر کوچکترین چیزی خون منو بچه هام میکنه تو شیشه ، الآنم تو روستا زندگی میکنیم تو طویله پدرم که نه حموم داره نه دستشویی ، میخوام خودمو دار بزنم ولی بچه هام جلو چشمم مانع منن ، بچه ها من روح و جسمم نابود شده ،هیچ جوره آرامش ندارم ، شوهرم هم بجای محبت هروقت میاد عذابایی میده بهم که قلبم تیر میکشه بخدا از درد قلبم نمیتونم نفس بکشم ، خدا کجایی ببینی آدم مثل من بی کسه، عذاب میکشه ، عذابش میدن هم پدرو مادرم هم شوهرم خدایا چرا خدایی نمیکنی منو نمیبری ، برام مرگ من جون عزیزاتون دعا کنید ، گاهی میخوام با بچه هام فرار کنم اما جایی ندارم ، هزینه ی ندارم ، اگرم فرار نکنم قطعا خودمو از دست این شیاد میکشم
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
ببخشید اگه غلط و غلوط دارم ، بخوام از زندگیم بگم به این اربعین امام حسین مطمعنم گریه میکنید برای من ، فقط موندم میگن خدا جای حقه پس کو خدا کو حق ، من روحم روانم نابوده
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا نمیری شهر با بچه هات تنها زندگی کنیبرو یجایی کار کن
شهر رفتن پول میخواد با دوتا بچه برم شهر تو خیابون بخوابیم اونم تو این زمونه ، سوال من اینه آدم انقد بی پناه ، من کجا پناه ببرم
عزیزم بیخیال شو محیط روستا جوری که فقط باید شوهرت تو دلت دفن کنی و تموم شه بره فکر کن مرده و تویی و ...
بخدا مرده میدونمش ، ولی اون منو عین سگ میدونه عین الاغ میبینه ، داریم خونه میسازیم سنگهای گنده رو من میبرم اینور اونور بتن من هم میزنم ولی اون تو خونه فقط میخوابه گوشی ببینه بازم میگم عیب نداره ، از دست و پا افتادم ولی بجای تشکر که از صدتا مرد بیشتر کار میکنم بدتر نیم ساعت نهارو شامش دیر آماده بشه دهن منو سرویس میکنه ، ایننم بگم همسر من بچه تهرانه ما مدتی تهران زندگی میکردیم ولی بخاطر زجرهایی که داد اومدیم روستا طبقه پایین پدرم اینجا هم ول نمیکنه
حق داری واقعا سخته😭🥲نمیتونی مهریتو بگیری ؟ یا اگه طلایی چیزی داری بفروشی که بتونی کاری رو شروع کنی ...
خواهر با این فشار روحی که این به من و بچه هام میده من به فردای خودم اعتماد ندارم که خودکشی نکنم من لب مرزم بخدا، همه بهم میگن چطوری اینو تحمل میکنی ، تف به نداری ، به فقر