2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم و شوکی که بهم وارد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 47 پست
دوستمون راست میگه صبر کن بچهات بزرگ بشن باهم برید بچهات چندسالشونهفک نکن همه زندگیا گل و بلبله نادید ...

من کاری بهش ندارم ولی خبر ندارین چه اربده ای می‌کشه مثلاً من بیرون دارم ملات هم میزنم ، سنگ میبرم بچه میخوره زمین اونم تو خونه خوابه تا صدای گریه بچه می‌شنوه شروع به فحاشی می‌کنه آخه یکی نیست بهش بگه بیشرف تو وظیفه اته بنایی کنی نه من 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
بخدا نمیدونم چی بگم 😢الهی خدا صداتو بشنوه

زنگ زدم حرم امام حسین گفتم منو پناه بدین من پناهی ندارم آخه من کجا برم بچه هام چیکار کنم بمیرم برای دل و چشم غمگینشون مامانشون بمیره الهی😭😭

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر تنها نیستی شوهر من هم خیانت میکنه ولی وقیحانه بهم میگه تو توهم زدی و روانی هستی تمام پول و وقتش رو صرف هرزه میکنه ولی به من میده ندارم بیچاره کردی منو 

تنها نیستی خیلی زن ها با تو همدردن باز خوشبحالت دوتا دل گرمی داری بچه هات هستن به خاطر اونها هرگز به خودکشی فکر نکن چون اونها فقط تورو دارن گناه دارن بخدا

اگر میتونی یواشکی یه آنلاین شاپ باز کن با سرمایه کم مثلا جوراب یا شال یا شورررت بفروش

بخدا مرده میدونمش ، ولی اون منو عین سگ می‌دونه عین الاغ میبینه ، داریم خونه می‌سازیم سنگهای گنده رو ...

سگ خودشه و هفت جد و آبادش 

تهرانیه که باشه 

مردی که عرضه نداره یه خونه برای زن بچش رهن کنه آمریکای هم باشه مرد نیست 

خونه رو بساز خیالت راحت بشه که حداقل یه جا برای موندن نداری بعدش بزن به دره آپارتی بازی و با پدر و مادرت اتمام حجت کن بگو اگه نزارید طلاق بگیرم خودمو میکشم . اگه میتونی بچه ها رو نگه دار . 

خواهر با این فشار روحی که این به من و بچه هام میده من به فردای خودم اعتماد ندارم که خودکشی نکنم من ل ...

خدا بهت صبر بده زندگی با مردای اینطوری ادمو داغون می‌کنه 

ولی سعی کن خودت رو مشغول کاری کنی 

همون بهتر که ۱۵روز نیست کاش همیشه نبود

پادکست های روانشناسی گوش بده تا بتونی خودت رو آروم کنی و برات مهم نباشه چه رفتاری داره باهات 

امیدت اول به خدا بعدش به بچه هات باشه🙏😔

مال من کارش از عادت گذشته خواهر از دست ظلمهای این ح ر و م ز ا د ه از تهران اومدم روستا  اینجا پدرم بهم زمین داده خونه بسازیم ، خونه بنام خودمه منتظرم فقط خونه رو بسازیم فعلا تازه ساختش از صفر شروع کردیم نمی‌دونم چندین سال طول بکشه تموم شدنش ولی حق طلاق با کنه خونم تموم بشه ولش میکنم

تو روحیتو حفظ کن جلو بچهات بخاطر اونا گلم قوی باش میدونم سخته ولی محل نده بچهات گناه دارن نزار ناراح ...

به حدی عذابم میده جلو بچه ها پسرم که هفت سالشه میگه بابا بزرگ بشم تو رو میندازن کوچه 

خونه رو بساز خیالت راحت بشه که حداقل یه جا برای موندن نداری بعدش بزن به دره آپارتی بازی و با پدر و م ...

صدبار گفتم پدرم نامردتر از این حرف هاست فقط بفکر حرف مردمه نه آرامش بچه اش

سگ خودشه و هفت جد و آبادش تهرانیه که باشه مردی که عرضه نداره یه خونه برای زن بچش رهن کنه آمریکای هم ...

خواستم فقط بگم بچه ی پشت کوه نیست که بگم تو جامعه نرفته ، شعور کلا نداره ، فقط از خدا می‌خوام به زمین گرم بزنتش

ای خواهر تنها نیستی شوهر من هم خیانت میکنه ولی وقیحانه بهم میگه تو توهم زدی و روانی هستی تمام پول و ...

دورت بگردم مهربونم برام دعا کن فقط آرامش می‌خوام از خدا فقط با مرگ اون آروم میشم

خدارو شکر بچهات پسرن چشم بزنی به امید خدا بزرگ میشن میشن پشت و پناهت عزیزم میدونم دلت غم داره ولی صب ...

هفت ماهه باردار بودم تک تنها اساس من جابجا کردم خودم بار زدم فقط چون خرجمون میده زبونش درازه ، آخر سر بخاطر فشار کار بچه ام هشت ماهه ب دنیا اومد رفت دستگاه 😔

اسی جان خدابزرگه همون خدایی که بچت وشفادادبازم دستت رومیگیره گلم نامیدنشو

امشب زنگ زدم حرم امام حسین گفتم قبلنا نجاتم دادین خیلی الان منو فراموش کردین ، من از بین رفتم بخدا قشنگ معنی و مفهوم بی کسی و از بین رفتن با گوشت و پوست و استخون خودم حس کردم