2777
2789
عنوان

مامانش گفت پوست و استخونم🥲

286 بازدید | 23 پست

بچه ها اعصابم خیلی خورده مامان پارتنرم برای اولین بار منو حضوری دیده چند وقت پیش و به پارتنرم گفته خیلی لاغرم فک نمیکرد در این حد باشم اعصابم خورده دلم میخاد گریه کنم اعتماد به نفس که نداشتم الان دیگه کامل پوکیدم حالم بده🥲🥲

‏شکست عشقی بده آره ولی تا حالا شده حواست نباشه با تعرفه‌ی ازاد اینترنت مصرف کنی؟👩🏻‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چاق بودی میگفت چاق و خیکی ای 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بدم میاد از زنای اینجوری

پارتنرت اگ واقعا تو رو بخواد 

همینجوری باید بخواد 

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

الان همه دنبال لاغرین چرا باید نظر یه غریبه برات مهم باشه

اعتماد به نفس ندارم🫠

‏شکست عشقی بده آره ولی تا حالا شده حواست نباشه با تعرفه‌ی ازاد اینترنت مصرف کنی؟👩🏻‍🦯
بدم میاد از زنای اینجوریپارتنرت اگ واقعا تو رو بخواد همینجوری باید بخواد

اونکه اوکیه ولی اینکه مامانش اینجوری گفته دلم شکست حس کردم ازم خوشش نیومده یا ممکنه پارتنرمم ازم زده شه چمیدونم🫠

بیخیال بابا منم زمان مجردیم یه خواستگار چلغوز بهم اومد پسره خیلی دوستم داشت اما مادرش که آخر ادعا بو ...

این چیزا که دست خود ادم نیست من خودم هیچوقت دلم نمیاد راجب ظاهر کسی بد بگم یا ایراد بگیرم درک نمیکنم چجوری اینکارو میکنن:)) 

این چیزا که دست خود ادم نیست من خودم هیچوقت دلم نمیاد راجب ظاهر کسی بد بگم یا ایراد بگیرم درک نمیکنم ...

از بس بیشعورن و بیشعورتر از اونا پسراشون هستن که حرفای ماماناشون رو انتقال میدن ولی خواستگاری من خودش نگفت زن همسایمون باهاشون فامیل بود به مادرم گفته بود

کاری به مامان پارتنرت ندارم ‌ولی ۴۴ کیلو خیلی کم هست .برای تغذیه دکتر برید خوبه

ارثیه دکتر رفتم چاق شدم یکم ولی باز پایین اومد وزنم