2777
2789
عنوان

مامانش گفت پوست و استخونم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 23 پست
از بس بیشعورن و بیشعورتر از اونا پسراشون هستن که حرفای ماماناشون رو انتقال میدن ولی خواستگاری من خود ...

هعی خدا🫠

‏شکست عشقی بده آره ولی تا حالا شده حواست نباشه با تعرفه‌ی ازاد اینترنت مصرف کنی؟👩🏻‍🦯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارثیه دکتر رفتم چاق شدم یکم ولی باز پایین اومد وزنم

ببین برادرم اسکلت بود انقدر لاغر ولی متاسفانه اونقدر خورد شد ۱۱۰ کیلو منم از ترس غذا کم میخورم ‌.ارث در کار نیست به خورد وخوراکت نمیرسی 

ببین برادرم اسکلت بود انقدر لاغر ولی متاسفانه اونقدر خورد شد ۱۱۰ کیلو منم از ترس غذا کم میخورم ‌.ارث ...

از وقتی که اینجوری گفت تصمیم گرفتم برم دکتر باز

ولی از یه طرفم نمیخوام فقط بخاطر یه حرف برم دکتر

کلن از ضعیف بودنم متنفرم دارم دیوونه میشم

‏شکست عشقی بده آره ولی تا حالا شده حواست نباشه با تعرفه‌ی ازاد اینترنت مصرف کنی؟👩🏻‍🦯
برو آزمایش خون بده شاید کمبود ویتامین داشته باشی.بعدش بیا ریپلای بزن روم واست یه برنامه تعزیه تایپ ...

هیچ مشکلی ندارم

مرسی🫠

واقعا؟ آزمایش دادی یعنی؟

اره هر شیش ماه ازمایش میدم

دکتر تغذیه ام ک رفتم ازمایش دادم مشکلی نداشتم

اگه مشکل هزینه نداری و واقعا میخوای انجام بدی واست تایپ کنم برنامه رو !

فعلا فکر نکنم بتونم انجامش بدم ولی ممنون که گفتی💛