2777
2789
عنوان

همستر کلاه بردار ازاب درومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 115 پست
بجاش داگز لیست شد😎

به ولت چیزی زدن؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

پس زمینه تلگرامتو میفرستی؟

اره عزیزم بزار ببینم دارمش

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نظر دیگه ای بجز یا میشه یا نمیشه داشتین؟ خب طبیعیه یا میشه یا نمیشه

خیر نظر دیگه‌ای نداشتم برای همین روی یه چیزی که امکان رخدادش بالا نیست حساب باز نکردم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اینجا سایت عمومیهاگه میخواین حرف خصوصی بزنین که کسی نبینه و جواب نده باید برین قسمت درخواست دوستی و ...

مگه رو تو ریپلی کردم؟

فرهنگو معلومه کی بلد نیست

برو خدا روزیتو جای دیگه بده من حوصله این لفظ بازیارو ندارم جیگر

قبلیم حوصله داشت جوابتو داد بت لطف کرد

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
بجاش داگز لیست شد😎

اره👌🏽😂

البته هنوز ک خبری نیست تا 30ام

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
به ولت چیزی زدن؟

فعلا ولت تلگرامه سی ام ساعت سه و نیم وصل کردن به ولتای دیگه و قیمت نهایی میاد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ماعم مجبور نیستیم بابت ربات به کسی جواب پس بدیمبقیه یجور رفتار میکنن انگار طلب دارناتفاقا ما از اولش ...

انقد حسود و بخیلن بعضیا،جونشون درمیاد کسی یه پولی بهش برسه.

حالا از نرسیده اینا دارن خودشونو پاره میکنن.

من والا از اول که نداشتم بعضیا داشتن میگفتم ایشالا براتون پول بشع،بعدم دیدم ضرری نداره خودمم نصبش کردم.

خدایا شکرت که روزیه ما دستِ خودته،اگر دستِ یه عده ازینا بود تاالان ازگشنگی هممون مرده بودیم

خدایا شکرت

شدیداً دلم برای اون کاربر هایی که تاپیک می زدن پولدار میشیممم خونه میخریممم ماشین میخریممم میسوزه.هم ...

اخه چرا دروغ میگید من که همچین تاپیکی ندیدم تا حالا والا ی رباته همین این ایردراپا اگه مثل نات کوین بشن برا کسایی که شاغل نیستن به هر دلیلی نمیتونن بیرون کار کنن خوبه اگه مثل نات کوین باشه که خیلی عالی میشه اگه نه همه بهش به چشم بازی نگاه میکنن همین 👍

اره👌🏽😂البته هنوز ک خبری نیست تا 30ام

نه دیگه ولت تل وصل شده ماها باید منتظر ولتای دیگه و قیمت باشیم هر چند قیمت زیادی نیس ولی خب پروژه بی دردسری بود یه ماه تایم برد. منم ده روز داشتمش فقط

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
فقط اونی که چندروز پیش تاپیک زده بود با پول همستر می‌خواست مهاجرت کنه.

😂

مگه رو تو ریپلی کردم؟فرهنگو معلومه کی بلد نیستبرو خدا روزیتو جای دیگه بده من حوصله این لفظ بازیارو ن ...

بحث اینه که شما اگه اهل ایردراپ نیستی

این رباتو نداری و از نظرت بدرد نمیخوره

منطقیه که تو تاپیکش شرکت نکنی

یا اگه شرکت میکنی همه زورتو نزنی که حرصتو خالی کنی

وقتی کسی اینطوری باشه جوابشم میگیره دیگه

حالا برو خانوم دکتر مطبت شلوغه😂♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نه دیگه ولت تل وصل شده ماها باید منتظر ولتای دیگه و قیمت باشیم هر چند قیمت زیادی نیس ولی خب پروژه بی ...

اره زود لیست شد خوبه باز 

منم حدودا 30هزار تا دارم

انقد حسود و بخیلن بعضیا،جونشون درمیاد کسی یه پولی بهش برسه.حالا از نرسیده اینا دارن خودشونو پاره میک ...

دقیقااااا😑🤦🏻‍♀️

اره زود لیست شد خوبه باز منم حدودا 30هزار تا دارم

منم همین حدود.