یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
شما نظر دیگه ای بجز یا میشه یا نمیشه داشتین؟ خب طبیعیه یا میشه یا نمیشه
خیر نظر دیگهای نداشتم برای همین روی یه چیزی که امکان رخدادش بالا نیست حساب باز نکردم.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
فعلا ولت تلگرامه سی ام ساعت سه و نیم وصل کردن به ولتای دیگه و قیمت نهایی میاد
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
شدیداً دلم برای اون کاربر هایی که تاپیک می زدن پولدار میشیممم خونه میخریممم ماشین میخریممم میسوزه.هم ...
اخه چرا دروغ میگید من که همچین تاپیکی ندیدم تا حالا والا ی رباته همین این ایردراپا اگه مثل نات کوین بشن برا کسایی که شاغل نیستن به هر دلیلی نمیتونن بیرون کار کنن خوبه اگه مثل نات کوین باشه که خیلی عالی میشه اگه نه همه بهش به چشم بازی نگاه میکنن همین 👍
نه دیگه ولت تل وصل شده ماها باید منتظر ولتای دیگه و قیمت باشیم هر چند قیمت زیادی نیس ولی خب پروژه بی دردسری بود یه ماه تایم برد. منم ده روز داشتمش فقط
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
مگه رو تو ریپلی کردم؟فرهنگو معلومه کی بلد نیستبرو خدا روزیتو جای دیگه بده من حوصله این لفظ بازیارو ن ...
بحث اینه که شما اگه اهل ایردراپ نیستی
این رباتو نداری و از نظرت بدرد نمیخوره
منطقیه که تو تاپیکش شرکت نکنی
یا اگه شرکت میکنی همه زورتو نزنی که حرصتو خالی کنی
وقتی کسی اینطوری باشه جوابشم میگیره دیگه
حالا برو خانوم دکتر مطبت شلوغه😂♥️
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
انقد حسود و بخیلن بعضیا،جونشون درمیاد کسی یه پولی بهش برسه.حالا از نرسیده اینا دارن خودشونو پاره میک ...
دقیقااااا😑🤦🏻♀️