2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نه اتفاقا همسرم خیلی براش مهمه که زنش توی بیمارستان خوب بستری شه😌 با لحن تحقیر جوابشو بده

ممنونم گلمممممم😘

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
بگو چقد عجیبه ک انقد شوهرمو میشناسی🤦‍♀️اصلا ب این قضیه حس خوبی ندارم

مرسی عزیزم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
اگه کسی گفت ؛ چشات چرا اینقدر ریزه ، چی بهش بگیم!

بگو مگه تو چیز بیشتری میبینی 

توام همونیو میبینی ک من میبینم مشکلش کجاس؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مرسی عزیزم

❤️

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اگه کسی گفت ؛ چشات چرا اینقدر ریزه ، چی بهش بگیم!

بگو چشم آدم ریز باشه بهتر از اینه عقل آدم ریز باشه 

اگه کسی مثلا زن دداداشت موقع سختی هات (موقع دعوا و قهر با همسرت )))

برگرده بهت بگه زیر چشمت گود رفته باید چی بگی ؟؟؟؟

یا یکی دیگشون بحث لاغری بشه برگرده بگه هیچی مثل غصه آدم رو لاغر نمیکنه !!!!

من اون موقع خیلی قلبم شکست ،،،،،چون به ماه محرم قسم هیچوقت تا حالا بی احترامی بهشون نکردم !!!

و تو اون شرایط انتظار نداشتم اینو بگن

ولی دلم میخواد یه زمانی این حرف رو برگردونم به خودشون ،،،،،تا بفهمن چقد بده !!

کسی می‌دونه این حرفارو چه جوری بهشون برگردونم