2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پارسال با شوهرم قهر کردم رفتم خونه بابام یک ماه ،،،زن داداشام اینجوری گفتن ،،،،،

فک کردم گفتی خواهرشوهرت. به زنداداشت بگوبتوچه ربطی داره بهش بگوتوسرت به زندگی خودت باشه ببین چه پسری تربیت کردیم بهت روزبه روز فربه ترمیشی

فک کردم گفتی خواهرشوهرت. به زنداداشت بگوبتوچه ربطی داره بهش بگوتوسرت به زندگی خودت باشه ببین چه پسری ...

نه اینجوری نمیشه واقعا بهشون بگم 

اونا هم به آدم غیر مستقیم میگن مثل تیکه ،،،،

منم می‌خوام مثل خودشون غیر مستقیم جواب بدم 

قضیه شش هفت ماه پیشه،،،اونجا هیچی نگفتم ،،،خیلی قلبم شکست ،،،

و دیدی آدم اینجور موقع ها چقدر حساس میشه ؟؟و حرف ها و حرکت ها یادش میمونه !!!

تا یه اتفاقی برای آدم میفته،،دشمن ها خوشحال میشن !!

می‌دونم کار درستی نیست ،،،،

ولی خب خیلی دوست دارم یه موقع تلافی کنم و اینجور حرفی رو به خودشون برگردونم هروقت دیدمشون 

آخه بذیش اینه که چاقم اتفاقا ،،،اضافه وزن دارم بحث لاغری اومد گفتن چند کیلو لاغر شدی ،،،چون باشگاه م ...

اگه گفتن چقد چاقی بگو من گوشتشو میخورم شما چه  را داری حرصشو میخوری ب خنده بگو توام