2777
2789
باشعوری و سکوت بهترهنمیدونم چرا فک میکنین اگه جواب دندون شکن بدین خوبهبجای دندون دله که میشکنهو میشه ...

عزیزم درسته سکوت خوبه ها ولی اگ چیزی نگی به طرف فکر میکنه بلد نیستی از خودت دفاع کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کسایی ک هستین میشه اعلام حضور کنین ک بگم

بکو

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خببب چند تای اولل اگه یکی بهتون گفت ک دست پختت اصلا خوشمزه نبود بگین بهش که اگه خوشمزه بود نمیدادم ک ...

این جوابا بیشتر شبیه جواب های یه بچه راهنماییه که خیلی احساس همه چی دونی میکنه و ادعا داره 

خببب چند تای اولل اگه یکی بهتون گفت ک دست پختت اصلا خوشمزه نبود بگین بهش که اگه خوشمزه بود نمیدادم ک ...

اینا که همه ش بی ادبیه😂

با ادب یاد بده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

مثلا یکی بهت بگه شوهرت میگرده حتما بیمارستان ارزون پیدا می‌کنه برای زایمانت با تیکه بگه منظورش اینه همسرم خسیسه شما چی جواب میدید دندان شکن

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
باشعوری و سکوت بهترهنمیدونم چرا فک میکنین اگه جواب دندون شکن بدین خوبهبجای دندون دله که میشکنهو میشه ...

اونوقت دل ما دل نیست اگه بشکنه؟؟؟؟

گفتن حاضر جوابی ،،،،یعنی کسی بهمون از عمد تیکه انداخت بتونیم محترمانه جواب بدیم !!!

بنظرم سکوت فایده ندارع جاهایی

مگه گفت راه بیفتید تو خیابون فحش بدید که میگی دل می‌شکنه !!!

بعضی وقتاطرف دیگ ازحدمیگذرونه یباردوبار میگی بزرگتره ازدهنش پریدفلان ولی بالاخره یباربایدجواب بدی

مثلا یکی بهت بگه شوهرت میگرده حتما بیمارستان ارزون پیدا می‌کنه برای زایمانت با تیکه بگه منظورش اینه ...

بگو نه اتفاقا همسرم خیلی براش مهمه که زنش توی بیمارستان خوب بستری شه😌 با لحن تحقیر جوابشو بده

مثلا یکی بهت بگه شوهرت میگرده حتما بیمارستان ارزون پیدا می‌کنه برای زایمانت با تیکه بگه منظورش اینه ...

بگو چقد عجیبه ک انقد شوهرمو میشناسی🤦‍♀️اصلا ب این قضیه حس خوبی ندارم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️