2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد کتکم زد و از خونه بیرونم کرد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رگ دستت رو چرا زدی؟ چرا به خودت آسیب زدی؟ 

وقتی برای خودت ارزش قائل نیستی، دیگرانم ارزش قائل نمیشن

نیومد پیشت، تحویلت نگرفت، کتک زد، بلند میشدی میومدی خونه

این چه کاری بود کردی

اینجوری همه میگن تو مقصری چون کاری که کردی مال ادم عاقل نیست

حرفتم قبول ندارن

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
رگ دستت رو چرا زدی؟ چرا به خودت آسیب زدی؟ وقتی برای خودت ارزش قائل نیستی، دیگرانم ارزش قائل نمیشننیو ...

وقتی بدونی خانواده آت حمایتت نمیکنن،،،،و اونجا هم استرس سرکوفت و ابروریزی تو فامیل بهت بزنن،،،،،

اینجوری استرس میگیری و دیوونه میشی و کارایی می‌کنی که ترحم شوهره رو بخری 

وقتی بدونی خانواده آت حمایتت نمیکنن،،،،و اونجا هم استرس سرکوفت و ابروریزی تو فامیل بهت بزنن،،،،،اینج ...

😔😔

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
رگ دستت رو چرا زدی؟ چرا به خودت آسیب زدی؟ وقتی برای خودت ارزش قائل نیستی، دیگرانم ارزش قائل نمیشننیو ...

دقیقا😔

سفت وایسا بگو طلاقبه عنوان کسی که ام اس داره بهت میگم مطلقا آشتی نکن به بابات بگو حمایتم نکنید از خو ...

بهشون میگم نمیفهمن

رگ دستتو زدی!؟چطور نبردنت دکتر و زنده ای!!!!!!!! با رگ زده بردنت خونه بابات ؟؟؟!

آره آووردن منو انداختن اینجا رفتن بعد بابام میگ ت اشتباه کردی من نمیتونستم داد و بیداد کنم ک چرا دخترم زدی چون ت اشتباه کردی