2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد کتکم زد و از خونه بیرونم کرد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 70 پست
دخترم تاخیر حرکتی داره راه نمیره هفت ماهه ب دنیا اومد ۲۸ هفته

ای وای دکتر چی میگه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اخلاق و رفتار و دست بزن داشتن همسر منم بعداز عقد معلوم شد ب شدت ازش متنفرم اما موندم ...

منم حالم ازش بهم میخوره 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای دکتر چی میگه

دکتر براش کفش نوشت نمیدونم دیگه کفشه بهش کمک میکنه یا ن ی آمپولی ب اسم دستیرون براش  زد کلا سه چهار روزه بی حال شده کلا حس نداره قبلا حرکت داشت الان  ن ب اندازه تک تک موهام غصه دارم دق دارم میکنم 💔

چرا میگف بیا بخواب میخوابیدیم دردش این بود

عقل نداری رگتو زدی هر چی لاشیه باید از زندگیت بندازی دور نه به خودت صدمه بزنی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

😑😑😑🥴🥴🥴دیونه خونه اس؟ تو گفتی بخوابیم اون گفته گمشوووو بیرون تو رگتو زدی ام اس هم داری😑 به نظرم جفتتون مشکل اعصاب روان دارید . مسائل روتین و پیش پا افتاده بعد واکنش های انقدر گنده خب معلومه از روان سالم نمیاد ‌ برید دکتر جفتتون

اومد بالا سرم حالا ب مادرش میگ بیا کمک کن بلندش کنیم ببریمش دکترمادرش میگ کمرم درد میکنه زنگ بزن باب ...

سفت وایسا بگو طلاق

به عنوان کسی که ام اس داره بهت میگم مطلقا آشتی نکن به بابات بگو حمایتم نکنید از خونه فرار میکنم که جدی جدی ابروتون بره. مگه شوخیه؟این مرتیکه حیوونه آدم نیست خانواده اش هم همینطور . ۴ روز دیگه از استرس فلج میشی جلو چشمت زن میاره 

رگ دستتو زدی!؟

چطور نبردنت دکتر و زنده ای!!!!!!!! 

با رگ زده بردنت خونه بابات ؟؟؟!

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
اومد بالا سرم حالا ب مادرش میگ بیا کمک کن بلندش کنیم ببریمش دکترمادرش میگ کمرم درد میکنه زنگ بزن باب ...

تورخدا بگو که داری دروغ میگی ؟؟

بگو که این چیزا که گفتی فیکه !!!

چون واقعا من تحت تاثیر قرار میگیرم 

خدا لعنت کنه پدرمادرایی که فقط می‌خوام دخترشون رو از سر باز کنن،،،فقط نون خور اضافه نداشته باشن،،،،

آخه تو عقد دختره رو کتک مییزنه و شما هم چیزی نمی‌گید ،،،بعد عروسی قراره چی درست بشه 

می‌دونم تو خونه پدرمادر هم جایی نداری با این شرایط ،،،،،،ولی هرجور شده طلاقت رو بگیر رو سر یه کاری ،،،،خرج خودت رو دربیار،،،

این زندگی واقعا زندگی نمیشه ،،،،،،حکم بدبخت شدن خودت رو داری امضا می‌کنی 

جدایی تو عقد صددرجه راحت تر از جدایی با بچه هست 

دکتر براش کفش نوشت نمیدونم دیگه کفشه بهش کمک میکنه یا ن ی آمپولی ب اسم دستیرون براش زد کلا سه چهار ...

توکل کن بخدا انشالله بزودی خوب میشه 😭😭😭