خانوما طرح مادران شامل ما میشه بعد سر بدهکاری پدرشوهرم ماشینشو فروخت من پیشنهاد دادم بیایین ثبت نام کنین برداریم ماشین صفر برونین اما پدرشوهرم گفت نه برای خودتونه چون ماهم ماشینمونو فروختیم الان سه ساله خلاصه رفت مدل پایینش خرید بدهکاریشم بخاطر انتخابات بودکه نامزد شد الان اینوسط مادرشوهرم که هیچ دل خوشی ازش ندارم دستور داده ثبت نام کنیم بفروشیم خانم سود برداره من دلم راضی نیست اما نمی دونم چه طور بگم ناراحتی پیش نیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😐حالا کو پول ،به شوهرت بگو اگه پولی هم اومد اصلا صداشو هم در نیاره ،وقتی میبینی انقد حریص هست تمام خرید فروشاتونو بی صدا انجام بدین بعدش هم ببینه دیگه مهم نیست کاری از پیش نمیتونه ببره
ما خودمون ماشین نداریم منتظریم چک هامون تموم بشه جمع کنیم بنویسیم
به مادر شوهرت خودت زنگ بزن بگو مادرجان ما خودمون لازم داریم بخدا ناراحت نشی از حرفم شرمندم مامان جان .اگر آدم درستی نیس صداتونو ضبط کن بازم با آه و گریه نره به شوهرت چیزی نگه.فقط مامان جان زیاد بگو و خداحافظی کن وتمام.