2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم خوبه اما اینطور برای اون پول توقع میکنه😐

😐حالا کو پول ،به شوهرت بگو اگه پولی هم اومد اصلا صداشو هم در نیاره ،وقتی میبینی انقد حریص هست تمام خرید فروشاتونو بی صدا انجام بدین بعدش هم ببینه دیگه مهم نیست کاری از پیش نمیتونه ببره 

مثلا چی بگه؟

به پدرش بگه من امسال وضعم خوب نیس نمیتونم ثبت نام کنم، باهاش حرف بزنه دیگه

بگه مامان عجله داره امسالم ثبت نام کنیم ولی من شرایطشو ندارم

از زندگی خودتون بگه دیگه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ما خودمون ماشین نداریم منتظریم چک هامون تموم بشه جمع کنیم بنویسیم

به مادر شوهرت خودت زنگ بزن بگو مادرجان ما خودمون لازم داریم بخدا ناراحت نشی از حرفم شرمندم مامان جان .اگر آدم درستی نیس صداتونو ضبط کن بازم با آه و گریه نره به شوهرت چیزی نگه.فقط مامان جان زیاد بگو و خداحافظی کن وتمام.

به مادر شوهرت خودت زنگ بزن بگو مادرجان ما خودمون لازم داریم بخدا ناراحت نشی از حرفم شرمندم مامان جان ...

شوهرم اصلااینطور نیست خیلی فرق میکنه باخانوادش هی زنگ میزنه. جواب نمیدم حالم خوب نیست میدونی هرچی بشه ناراحتیه آخرش 

😐حالا کو پول ،به شوهرت بگو اگه پولی هم اومد اصلا صداشو هم در نیاره ،وقتی میبینی انقد حریص هست تمام ...

اتفاقا بعدش ببینه انقد اعصاب خوردی درست میکنه یه ماشین صفر داشتیم خودشو دخترش داشتن خودکشی میکردن فروختیم اعصابمون نکشید

شوهرم اصلااینطور نیست خیلی فرق میکنه باخانوادش هی زنگ میزنه. جواب نمیدم حالم خوب نیست میدونی هرچی بش ...

وای چرا یعنی چی نمیتونی بگی نه بگو نه قلبم درد گرفته از وقتی نی نی سایتو باز کردم .