2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 38 پست
وای چرا یعنی چی نمیتونی بگی نه بگو نه قلبم درد گرفته از وقتی نی نی سایتو باز کردم .

ببین گفتم شوهرم راضی نیست میگه سودش کمه چیزی نمیشه اگه بابا لازم داره میخواد نگه داره برونه بنویسیم اون جواب نداد ولی منظورمو فهمید یعنی به پدرشوهرم میدم به تو نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو قولشو دادم خاله ام ,آی میسوزه

خدا خیرت بده خندیدم😂😂😂اینو بگم میگه زرنگ نیستی خالت پول داشت میگرفتی قرضی برای پسرم ماشین میخریدی در این حد رو داره رو داره ها خیلی 

ببین گفتم شوهرم راضی نیست میگه سودش کمه چیزی نمیشه اگه بابا لازم داره میخواد نگه داره برونه بنویسیم ...

تو بچه دنیا آوردی یا اون که راضی نیس بگو مگه به نام من نیس این طرح مادرانه ن پدران 

خدا خیرت بده خندیدم😂😂😂اینو بگم میگه زرنگ نیستی خالت پول داشت میگرفتی قرضی برای پسرم ماشین میخریدی ...

بنظرم میتونی امتیازتو تا ۱۰۰تومن بفروشی یعنی کسی بهت پول بده و حسابرو باز کنی ماشینو براش بگیری یه ۵۰تا ۱۰۰تومنم سر بگیری.

تو بچه دنیا آوردی یا اون که راضی نیس بگو مگه به نام من نیس این طرح مادرانه ن پدران

من اینطوری از زبان شوهرم گفتم ناراحتی پیش نیاد وگرنه شوهرم دخالت نمیکنه حتی گفت زنگ بزنم مادرم بگم نمیشه گفتم تو زنگ نزن دعوا میشه من پیام میدم محترمانه میگم

میگفتی خودمون برمیداریم ماشینوپول داریم فعلا دست مردمە،قرضا رو پس میگیریم بر میداریم ماشینو

اینطوری هر دقیقه میومد میگفت ماشین و برداشتین ؟پولاتونو گرفتین ؟مارو مسخره کنه جنگ روحی روانی راه بندازه بره مادرشوهر منو فقط خدا میشناسه

من اینطوری از زبان شوهرم گفتم ناراحتی پیش نیاد وگرنه شوهرم دخالت نمیکنه حتی گفت زنگ بزنم مادرم بگم ن ...

آفرین چون مال خودته و راضی نیستی واینکه هر ایرانی یک بار میتونه این طرح رو شرکت کنه