2777
2789

من ۳ .۴تا خواسته و حاجت دارم اینم بگم خودم ۲ سال پیش انجام دادم تقریبا برای ۱ از ارزوهام شد

بین ۴ تا از ارزوهام یکیش شد.ک نمیخوام بگم چیه

و پارسال خودم انجام ندادم چون دوتا از ارزوهای اصلیم نشد بود و اون یکیم هنوز کامل حل نشد بود ناامید بودم یجورایی

.اما ب یکی از دوستانم گفتم اون رو حساب حرف من همون شب رفت خرید 

و هفته پیش یهوی با ذوق گفت میدونی ماشینی ک میخواستم بخرم خریدم اونم بخاطر حرف تو

و من امید گرفتم ک امسالم انجام بدم

حالا من ۳.۴ تا خواسته دارم

💎یکیش رزق و مشتری واس کارمه   

💎یکیش رسیدنم ب عشقمه و اینک علاقش بم زیاد بشه 💎دوم اینک  بیاد خاستگاری همین امسال و ازدواج کنیم

اخری هم برای یکی از عزیزام ک بچه دار نمیشه میخوام جوراب نی نی  بگیرم

من نمیدونم برای اون حاجتای خودم بخصوص اولی  و د می چی بخرم ک هزینه دارم نشه  زیاد

میشه اگ دوس داشتین ایده بدین؟🥰🥰🥰❤🙃

راستی تو میخوای چی بخری

البته اعتقاد قلبی مهمه 

اگ باور نداری عیبی نداره ولی دل خوشی منه بین ناامیدی های مطلقم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ صفر گذشت که

ن عشقم یکشنبه اس

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

برا اولی قرآن بخر و داخلش پول بزار برکت کنه کارت

برا عقدت هم کله قند کوچیک بخر یا روسری سفید و گل رز

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی صرفه خنده 

۲ سال پیش به قصد ازدواج با پسری که عاشقش بودم رفته ۲ تا حلقه و یه آینه و قران خریدم 

اون پسره کلا تو عاز ازدواج نبود کسی فکر نمیکرد به این زودی ازدواج کنه نمیدونم چرا برعکس جواب داد در کمال ناباوری رفت ازدواج کرد با یکی دیگه من موندم دوتا حلقه و یه آینه وقران 

البته شاید خیری توش بوده ولی خوب بخت اون باز شد بختم خودم ...😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

جریان خرید ۱۳ صفر چیه میشه توضیح بدی

۱۳ صفر حدود ۲ سال پیش ی عزیزی اینجا گفت  از قدیم بوده 

و الان ۲ ساله بنا ب حرف ایشون دار وایرال میشه حتی تو اینستا

قضیه اینه ک شما هر حاجت و خواسته ای داری ی نماد ازش میخری

مثلا اگ خونه میخوای ی جاکلیدی یا اسباب بازی خونه

اگ ازدواج میخوای حلقه  یا کله قند یا تور عروس

اگ بچه میخوای  لباس نی نی. پستونک  .جوراب نی نی

و....

جریان خرید ۱۳ صفر چیه میشه توضیح بدی

یک خانم سه سال پیش یک خرافات راه انداخت تو نی نی سایت الان کل جامعه پر شده حرف بزنم هم میگن نامید نکن آخه مگه خدا و حکمت و قسمتش الکیه اگر چیزی رو نمیده مصلحت نیست حالا برو هرچی بخر ۱۳ صفر فقط خودش باید بخواد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۱۳ صفر حدود ۲ سال پیش ی عزیزی اینجا گفت از قدیم بوده و الان ۲ ساله بنا ب حرف ایشون دار وایرال میشه ...

بعد میزاری ی گوشه و توی یک سال نشده حاجت میگیری

البته قبل بیرون رفتن نیت میکنی صلوات میفرستی وضوم بگیری چ بهتر

بعد باید ازش استفادم نکنی تا محیا شه