2777
2789
عنوان

با همسایه دعوای شدید کردم نصف شب اومد دم خونه‌ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 74 پست
خب من چیکار کنم!؟برم حموم عمومی؟پمپ خونه رو‌ ایشون که مدیر ساختمونه کم کرده که به واحد من آب نمیرسه! ...

خب عزیزم من ساعت هشت صبح هم فشار خوبه چرا آخه ۴ صبح؟

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز همسایم یک هفتس پارکینگ خودشو داده به یکی از همسایه ها که اصلا پارکینگ نداره و باید تو‌کوچه پارک کنه و خودش اومده جای من پارک میکنه رفتم به خانمش گفتم باز گفت برمیداریم دیروز صبح رفتم مرده اومده تو پارکینگ هرچی از دهنش دراومد بمن گفت هرچی گفتم مودب باشید هی فحش میدادانقدر فشار عصبی کشیدم 

ساعت شش برو که هنوز اکثرا خواب هستن و فشار آب هم خوبه ،نضف شب تو سکوت کوچکترین صدا هم ده برابر حالت عادی روزانه اس! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خب عزیزم من ساعت هشت صبح هم فشار خوبه چرا آخه ۴ صبح؟

اولا من ۶:۳۰ صبح از خونه خارج میشم 

۸ صبح نمیتونم برم حموم

بعد دقیقا از ۷ صبح فشار آب کم میشه تا ۱۲ شب!

روز تعطیل که هیچی

کلاااا آب نیست

آخه هرروز هم خدایی ساعت ۴ صبح سروصدا بیاد ستمه حالا یه شب در هفته دوشب استثنا باشه قابل تحمله نه هرش ...

بعد مدیر ساختمونه

در موتورخونه رو قفل کرده خیلی واضح آب رو سرد میکنه

بعد از پارک که میاد خونه آب گرم میشه!

امروز نشسته بودم گریه میکردم بخدا

خب من چیکار کنم!؟برم حموم عمومی؟پمپ خونه رو‌ ایشون که مدیر ساختمونه کم کرده که به واحد من آب نمیرسه! ...

صبح نری شب نری روز تعطیل نری پس کی بری حموم ؟

من فقط ۴صبح میگم وقت مناسبی نیست 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ساعت شش برو که هنوز اکثرا خواب هستن و فشار آب هم خوبه ،نضف شب تو سکوت کوچکترین صدا هم ده برابر حالت ...

من ۶/۳۰ باید از خونه برم بیرون

تا موهام رو‌ خشک کنم صبحانه دخترم رو بدم لباس بپوشم

دیر میرسم سرکارم

شیفتم ۷ شروع میشه

مشکل آب به من ربطی نداره

آب رو درست کنن من سر وقت برم‌ حموم

آب قطره قطره میاد