2777
2789
عنوان

برای سیزده صفر چی بخرم بیاین بچه هاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 9580 بازدید | 28 پست

من پارسال و پیارسال انجام دادم فقط یک مورد اتفاق افتاد

میخوام عشق بیاد تو زندگیم

خیلی تنهام🙃

نمیدونم چی بخرم

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک خانم سه سال پیش یک خرافات راه انداخت تو نی نی سایت الان کل جامعه پر شده حرف بزنم هم میگن نامید نک ...

چرا هرچیزیو ک خودتون قبول ندارین پای خدا روهم میکشین وسط

خدا از شما حکیم تره‌ .اگ بخواد میزنه ریشه همه میخشکونه

لطفا اگ دلت اونقد گنده نیس  ک هرچیزیو منکر بشی جز چیزای ک خودت قبول داری اینجام نمون با احترام❤

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
یک خانم سه سال پیش یک خرافات راه انداخت تو نی نی سایت الان کل جامعه پر شده حرف بزنم هم میگن نامید نک ...

یه عده هم گفتن حتی برعکس براشون جواب داده گفتن اتفاق های بدی افتاده بعد خریدن اونا 

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...
من پارسال و پیارسال انجام دادم فقط یک مورد اتفاق افتادمیخوام عشق بیاد تو زندگیمخیلی تنهام🙃نمیدونم چ ...

ی نفر گفت عسل بخر

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
یکشنبه باید بریم بخریم؟

اره عزیزم

میشه شنبه شب خرید ؟؟؟

ن بزار همون یکشنبه صبح برو

منم یکشنبه شب باید برم🥲میترسم دیر بشه

واسه اینکه عسل میزارن دهن هم؟

ن گف واس عشق و اینا.شاید منظورش اینه 

من میخوام ی قلب کوچولو بخرم عسل گرونه😅

چرا هرچیزیو ک خودتون قبول ندارین پای خدا روهم میکشین وسطخدا از شما حکیم تره‌ .اگ بخواد میزنه ریشه هم ...

چون خدا به آدم همه چی میده نخواد هم نمیده اگر خدارو باور دارید اگر هم نه به خرافات ادامه بدید موردی نداره باز و به مردم امید الکی بدین یک نفر یک چیزی رو الکی باب کرده بدون هیچ پشتوانه عقلی و دینی و منطقی حالا یک جوری شده ملکه ذهنتون انگار اون طرف نماینده خدا بوده هر کی هم میگه خرافات سریع نفرین میکنید اشتباهه اصلا اومدن تو همچین تاپیکهایی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه عده هم گفتن حتی برعکس براشون جواب داده گفتن اتفاق های بدی افتاده بعد خریدن اونا

ولله من ندیدم کسی این چرت پرت رو بگه

همون مذهبیا و پیج های قرانی هم میگن چهارشنبه اخر ماه صفر طلا بخرین 

اگ اینو رد میکنین اونم باید پس رد کنین

آخه خرافات مطلق هست تا سه سال پیش وجود نداشت والا منم این چند روزه زیاد دیدم اینجا گفتن تو یک تاپیک یک خانم بود گفت کلید خریدم برای خونه دار شدن الان دارم از همسرم جدا میشم بازم در نهایت خرافات حرفهاش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چون خدا به آدم همه چی میده نخواد هم نمیده اگر خدارو باور دارید اگر هم نه به خرافات ادامه بدید موردی ...

صد درصد اشتباهه اومدن تو تاپیکیای ک قرار توش انرژی منفی بدین و مردم رو دلسرد کنین و بنظرم اینو بزارین سر لوحه زندگیتون .

خدا به همه عقل داد خودشون تصمیم میگیرن  دیگ دوره زمونه ای نیس ک هرکی هرچئزی گف بقیه خم شن جلوش 

تا کی میخواین هرمسیری رفتین بقیه رو با زور و چماق بکشین پشت سر خودتون هرکیم باهاتون نیومد هزار انگ بهش بچسبونین؟تاکی میخواین خدا رو.هرکسی خدا رو توی ی چیزی میبینه اینک الان شما داری منکرش میشی صرفا چون واس خودت و یا اطرافیانت رخ نداده کفره !

بحث با شما بی فایدس 

شبت خوش

آخه خرافات مطلق هست تا سه سال پیش وجود نداشت والا منم این چند روزه زیاد دیدم اینجا گفتن تو یک تاپیک ...

الان  چ ربطی داشت 😂😂😂😂🤌 ؟ اگ خونه میخرید اوقت خونه میسوخت میشد بگی ربط دار 

خدا بتون عقل بده بلکه جامعه رنگ ارامش بگیره