2777
2789
ولی اون شوهره تا آخر عمرش تو عذابه با این دعا و باید درد بکشه

شوهره هیچ مشکلی نداره کارش و زندگیش روبه راه خودش هم ماشاالله روزبه روز بهتر 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین چی دوست داره از اون راه بهش محبت کن مثلا من میدونم شوهرم شکمو هست

با هیچی نرم نمیشه من هیچ استقلالی ندارم تا دو سه سال پیش سوپرمارکت هم نمیذاشت برم یا تاکسی سوار شم

منم دیدم که چه سنگینی ها و بستگی هایی با انجام اینکارها روی اون شخص و زندگیش افتاده . کار یه دفعه می ...

همشون شیطانی نیستن خیلی کم هستت

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شوهره هیچ مشکلی نداره کارش و زندگیش روبه راه خودش هم ماشاالله روزبه روز بهتر

شما ک تو خونشون نیستی ک بدونی 

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
من ۱۳ ساله اذیتم مخصوصا سال های اخیر

هر کسی ی عیبی دارع 

بخدا همع ی مردها کامل نیستن همه ی ادما ی ایرادی دارن 

اگ خوبه بمون شکر کن بخدا ی چیزایی میشنوم شاخ درمیارم الان مردهای همجنس باز و ..... هیز و خسیس زیاد شدن یا خیلی چیزای دیگ ک این چیزی نیست 

منم خودم مشکل دارم با شوهرم ولی دیگ میگم اب از سرم گذشت ۲تا بچه دارم 

هر کسی ی عیبی دارع بخدا همع ی مردها کامل نیستن همه ی ادما ی ایرادی دارن اگ خوبه بمون شکر کن بخدا ی چ ...

شما درست میگین ولی ایرادهای دیگه هم داره مثلا از من همه چی رو مخفی میکنه ولی داداشش خبر داره که سر این قضیه خیلی دعوامون میشد ولی من به خاطر بچه هام سعی میکنم کنترل کنم خودمو،محبتی بهم نداره،سرده،کلا الویت نیستم اعتماد به نفسمم واقعا داغونه

با هیچی نرم نمیشه من هیچ استقلالی ندارم تا دو سه سال پیش سوپرمارکت هم نمیذاشت برم یا تاکسی سوار شم

شوهر من اینجوری بود  

خودتو بزن ب افسردگی و بگو اینقدر تو خونه موندم دارم دیوونه مبشم  از این بهونه ها بیار یا اینقدر خرید بگو یکیشو یادش رفت بگو چرا نخریدی غور بزن دفعه بعد بگه خودت برو بعدم از خریدها ایراد بگیر بگه خودت برو من نمیدونم 

شوهر من اینجوری بود خودتو بزن ب افسردگی و بگو اینقدر تو خونه موندم دارم دیوونه مبشم از این بهونه ه ...

الان دیگه میذاره برم خداروشکر یکم بهتر شده ولی این چادر واقعا روو مخمه

شما ک تو خونشون نیستی ک بدونی

خب من میبینم چقد شوهرش گوش به حرفش شده از این رو به اون رو شده حتی دیگه به حرف مادرش هم نیست هر چی زنش بگه خریدشون و مسافرتشون همه چی براش جور میکنه 

شما درست میگین ولی ایرادهای دیگه هم داره مثلا از من همه چی رو مخفی میکنه ولی داداشش خبر داره که سر ا ...

ولش کن فقط پیگیری نکن من مثل تو وابسته شدم اخرش دیدم تنهام   فقط بخودت فکر کن برو باشگاه  سرتو گرم کن