میدونی همه ی کارایی که خانوما برا زیبایی انجام میدن من اجازه ندارم خیلی افسرده شدم که روی بچه هام تاثیر گذاشته الان همه ی زنداداش هاش و ابجیاش با مانتو هستن به خودشون میرسن این دوست داره من مثل پیرزنان بگردم فقط خب منم جوونم
یکی برای من گرفت تا آخر عمرم نفرینم پشتشه و اون دنیا هرگز حلال نمیکنم هرگز خیلی برام گرون تموم شد خیلی خدا لعنت کنه اونی که با من اینکارو کرد دنیا و آخرتش تاوان بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی برای من گرفت تا آخر عمرم نفرینم پشتشه و اون دنیا هرگز حلال نمیکنم هرگز خیلی برام گرون تموم شد خی ...
بله نفرین شما به حق هست چون توو کارهای حرام نباید استفاده بشه ولی فکر نکنم کار من حرام باشه چون واقعا با دوتا پسر شیطون با اتوبوس میرم اینور اونور خیلی اذیتم و هم اینکه من نمیخوام بیحجاب باشم میخوام حجاب کامل باشه فقط چادر نباشه خودمم دیسک کمر و گردن دارم نمیتونم جمعش کنم
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍