2777
2789
چون پزشک وقت کافی نداره اینقدر درساشون سخته و طول دوران تحصیل زیاده که اصلا اعصاب و آسایش براشون نمی ...

اما من از هرکی پرسیدم دلیلش محیط کاری و ارتباط زیادشون با خانمهاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسریا میگن بخاطر موقعیت شغلشون مخالفن ارتباط ازاد و راحت با خانمها

اونم چون تو محیط کاری بیمارستان نبودن چنین فکری دارن

صمیمیت وجود داره اما روابط بد وجود نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بستگی ب ادمش داره من خاستگار دانشجوی پزشکی داشتم ولی ب شدت شخصیت چرت و مسخره ای داشت و معلوم بود ک ه ...

منم یکی برام‌پیدا شده ک درسش تموم شده داره تخصص میگیره اما انگار یکم هوله 

از نوع برخوردش خوشم نیومد

مثلا طلافروشاهم باخانوما خیلی ارتباط دارن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اونم چون تو محیط کاری بیمارستان نبودن چنین فکری دارنصمیمیت وجود داره اما روابط بد وجود نداره

همه جا وجود داره

حالا تو بیمارستان شما نیست

جاهای دیگه دیده ایممم

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
همه جا وجود دارهحالا تو بیمارستان شما نیستجاهای دیگه دیده ایممم

شما چندتا بیمارستان کار کردی؟

منم یکی برام‌پیدا شده ک درسش تموم شده داره تخصص میگیره اما انگار یکم هوله از نوع برخوردش خوشم نیومد

بیشتر اشنا شو میفهمی چطور ادمیه

از یه چیزشون خیلی بدم میاد اینه ک فکر میکنن چون پزشکی میخونن هیچ دختری حق نداره ردشون کنه ،بیشتر ب این دلیل ردش کردم 

خب بعضیا روی اون راحتیه حساسن دقیقا

حساسیت بی مورده 

تو محیط بیمارستان تنها دلخوشی پرسنل صحبت باهمدیگه اس 

با اون شیفتا و جو بیمارستان یه جور دلگرمیه 

اگر با این دید بخوای بگی وکلا موکل مطلقه خوشگل زیاد دارند همکار خانم هم همینطور 

کارمندان بانک هم خانم زیبا و پولدار و همکار خانم کم نمی‌بینند 

دکتر داروساز مشغول در داروخونه هم همینطور باید با چند تا پلنگ داروخونه رو اداره کنه😁

و.....

به هر حال اکثر مشاغل همین وضع رو دارند باید بین همسر تحصیل کرده و پولدار یا همسری که شغل سخت ولی تو محیط کاملا مردونه داره مثل کارگر معدن یکی رو انتخاب کنی

بیشتر اشنا شو میفهمی چطور ادمیهاز یه چیزشون خیلی بدم میاد اینه ک فکر میکنن چون پزشکی میخونن هیچ دختر ...

احساس میکنم اینم همینه 

ی جوری سریع پسرخاله میشه با هرررر کی ک ادم میمونه چی بگه 

اوکی پزشک هستی ک هستی همه ی بیمارا ک عزیز دلت نیستن