2777
2789
دوستم هم تو تهران کار کرده هم شهرستانالبته یه تایمی هم المان بوده! 😁

شاید مشکل از خودشه که هرجا رفته یه سری رفتارهارو دیده 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر با این دید بخوای بگی وکلا موکل مطلقه خوشگل زیاد دارند همکار خانم هم همینطور کارمندان بانک هم خان ...

مسئله اینه اونی ک توی معدنه اگه بی ذات باشه با گوشیش کرم میریزه 

حساسیت بی مورده تو محیط بیمارستان تنها دلخوشی پرسنل صحبت باهمدیگه اس با اون شیفتا و جو بیمارستان یه ...

با اون صحبت ها صمیمت فرا تر از حد معمول نمیره بنظرت؟ 

ب درد و دل شبانه و چت نمیکشه؟

احساس میکنم اینم همینه ی جوری سریع پسرخاله میشه با هرررر کی ک ادم میمونه چی بگه اوکی پزشک هستی ک هست ...

😑😑😑وای متنفرم از این کاراشون ،من فکر میکردم سنشون بالاتربره ،تجربشون بیشتر بشه بهتر میشن اما بکی از اشناها ک از ی پزشک زلاق گرفته بود گفت اینطوری نیست

حالا تو بیشتر تحقیق کن ببین چطوریه

😑😑😑وای متنفرم از این کاراشون ،من فکر میکردم سنشون بالاتربره ،تجربشون بیشتر بشه بهتر میشن اما بکی ...

اتفاقا اینم کم سن نیست زیاد ۳۵ سالشه اما پشمام فر خورد من اصلا عادت ندارم ب این حجم از راحتی 

خودمم همکار اقا دارم اما در این حدددد راحت نیستیم اصلا

اتفاقا اینم کم سن نیست زیاد ۳۵ سالشه اما پشمام فر خورد من اصلا عادت ندارم ب این حجم از راحتی خودمم ه ...

مال منم ۲۵ بود ک زیاد سن‌کمی نیست ،هیج فرقی با پسرای لاشی خیابونی نداشت هیییچی 

پس بیخیالش شو چون خیلی اذیت میشی

مال منم ۲۵ بود ک زیاد سن‌کمی نیست ،هیج فرقی با پسرای لاشی خیابونی نداشت هیییچی پس بیخیالش شو چون خیل ...

اره بنظرم ارامش خودم مهمتره 

حوصله ندارم هر روز شاید لاس زدناش با خانوما باشم 

سر همین با دوست پسر قبلیمم کات کردم

اره بنظرم ارامش خودم مهمتره حوصله ندارم هر روز شاید لاس زدناش با خانوما باشم سر همین با دوست پسر قبل ...

دقیقااا

ادم بره تو اسید بخابه ولی گیر همچین پسرایی نیفته

با اون صحبت ها صمیمت فرا تر از حد معمول نمیره بنظرت؟ ب درد و دل شبانه و چت نمیکشه؟

وا نه بابا 

ماخودمون تو محیط کار باهم میگیم میخندیم البته نه شوخی خارج از حد کنیم 

ولی باهم خوبیم واقعا 

اما همینکه بیایم بیرون تمومه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم اروم باش😂😂😂😂😂

من ارومم😁