2777
2789

امشب مادرشوهرم از شهرستان اومد شام درست کردم که بریم باهم بخوریم اونا هم خسته ان شام درست نکنه

زنگ زدم گفتم بهش گفت نه نمیخاد دخترم شلم درست کرده برادرشوهرمم میرن ولی یه کلام به ما نگفت شما هم بیاید

خیلی ناراحت شدم واقعا 

تقصیر خوده احمقمه میدونم انقدر دارم خودخوری میکنم 😭چرا باید اینکارو بکنم که اینجوری کوچیکم کنن😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روزی میفهمی ناراحت شدن و اعصابتون داغون کردن بخاطر آدمایی که قدر محبتت رو نمیدونن ارزش نداره اون زمان فقط به خودت و سلامت روح و جسمت فکرمیکنی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

مگه برادر شوهرتو دعوت کرده بودن؟

نه خواهرشوهرم چون با ما مشکل داره اون نمیزاره ما بریم مادرشوهرم حذب باده هرچی اون بگه گوش میکنه میگه ما نریم یعنی نباید بزاره بریم

من نباید میگفتم من اشتباه کردم من حتی دعوت نخواستم من داشتم شامم میبردم خودم

شما نیتت خیر بوده اوناشاید علت خاصی داشتن که به شما نگفتن مثلا مسافت یا شلوغ کاری بچه ها...اگه علت خاصی نداشته یعنی زیاد تمایل با رفتو‌امد با شما نداره میدونم سخته ولی بهتره واقعیتو‌قبول کنی وخودتو‌اذیت نکنی و با ادمایی که بیشتر دوستتون دارن رفتو‌امد بکنید یا باخودتون خوش باشین  

توهم تا خودشون نخاستن دعوتشون نکن خونت بیکاری ولشون کن بابا

دعوت نکردم دلم واسه شوهرم سوخت گفت یه ماهه ندیدمشون شام بزار بریم اونجا شب میرسن بعدشم که اینجوری شد خودش کلی شرمنده و ناراحت شد 

شما نیتت خیر بوده اوناشاید علت خاصی داشتن که به شما نگفتن مثلا مسافت یا شلوغ کاری بچه ها...اگه علت خ ...

جالبه تو خونه ای مال شوهر منه میشنن مادرسوهرمینا ولی باز زبونش درازه

پس همون شوهرت رو داده🤦🏻‍♀️

نه بابا اون بنده خدا خودش ناراحته حتی جلو خودن زنگ زد مامانش گفت زنم ناراحت شده مامانش فوری نه من نگفتم نیاید اتفاقا زنگ زدم بگم ساعت چند میاید ولی شوهرم خودش اخلاق خوانوادشو میشناسه