2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بی شعور بی قکر

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 36 پست
خونه وادن ب اونا برن اونجا پیششونچرا شرشون میاد پیش توخوب حوصله داری والا

همیشه خدا میان میمونن شوهرمو می‌ره از رستوران غذامیاره چکی مواد غذایی میخرع وقتی میرم ب گدایی میفتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس کارت سخته بهتره خودت دو بزنی ب خستگی و مریضی و خدمات ندی ‌ کار کنن زیاد هم صمیمی نشو آدم باشن معذ ...

اگدمیخاستن معذب بشن میگفتن موقع جلب جاییشع نریم می‌ره سرکاربا بچه نریم

دوتا خونه دارن دانش ب پسرکوچیکش و زنش برامن ی کادو کوچیک نخریدن سرعقدم بی شرفااااا همش سرمنن خدا بکش ...

ماهم همینه ، بخاطر اون پسرش با ما شروع کردن ب دشمنی، منم سگ محلش کردم

الهی به زمین گرم بخورن نفهم ها هرچقدر نفهم تر طلبکارتر هرچی بیشعورتر خرشانس ترن

بقران جاریم ک خونه بش دادن های میرینه بشون بلانسبجت آخرم جرات نمیکنن شامی بخورن از خونش  یکسره من ک شهر دورم میان سرم من خودم عید ب عید میرم خواهرش هنوز یبار دعوت نکرده همش اینجاس نمی‌دونم چجور روشون میشه بقرانننن

ماهم همینه ، بخاطر اون پسرش با ما شروع کردن ب دشمنی، منم سگ محلش کردم

من اینسری رفتم شهرستان ی وعده رفتم خونشون غذامذری گذاشتن جلوم نرفتم دیگ گفتم از رو برن باز انگار ن انگار میخان بیان

بقران جاریم ک خونه بش دادن های میرینه بشون بلانسبجت آخرم جرات نمیکنن شامی بخورن از خونش یکسره من ک ...

همین دیگه بی حیا ونفهم خرشانس هرچی بدی میکنن بچه هاشون بیشتر تحویلشون میگیرن حالا پدر ومادرهای که صدشون میزارن بچه ها طلبکارترن 

این بار کم محلی کن ببین چی میشه

البته نذارن شوهرت متوجه بشه که از عمد کم محلی میکنی 

خودت رو بزن به مریضی برو زود توو اتاق 

وسایلی که جمع کردی رو در نیار، چند تا دونه لیوان و بشقاب بذار دم دست از همونا استفاده کن حتی اگر کمه و... 

خوب پذیرایی نکن 

ی شب حاضری بده، ی شب غذای مونده شب قبل رو گرم کن 

سرویس ندی نمیان دیگه 

شوهرت هم چیزی گفت بگو مریضم، فشارم افتاده، الکی هم برو دکتر بگو باید برم سرم بزنم 

با یه همچین افرادی فقط باید قطع ارتباط کرد:/ خیلی آدمای تاکسیکی ان

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

وا خب قشنگ تلفن رو بردار و کاملا مودبانه بگو ما اثاث کشی داریم و تموم ک شد دعوتتون میکنیم چند بار هم بین حرفات تکرار کن بگو دعوتتون میکنیم و نکن تا عید ب همین راحتی البت اگ همسرتونم باهاتون هم نظره