2777
2789
عنوان

مردی که علنی خیانت میکنه

230 بازدید | 16 پست

تو مجازی کلی خانوم غریبه رو فالو داره و به اکثر خانومای آشنا و فامیل درخواست داده و فسادش علنی شده

...

زنش پخمه و بی عرضه س یا ازش آتو داره ؟؟؟

( خانومه برادر نداره و پدرش هم مریضه شایدم بخاطر همونه که دوماد از هیچکی حساب نمیبره )

فعلا هیچی

هرچی هس که دلم براش سوخت

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه ماهم تو اقوام یکی داریم زنش از غصه اب شده 

ولی چاره ای نداره هم بچه کوچیک داره هم کسی رو نداره حمایتش کنه فقط داره میسوزه و می‌سازه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
به من که یه فامیلیت دوری داریمتو اینستا درخواست دوستی دادبا زن و بچه !!!!!!

هعی

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

شاید بچه داره و نمیخواد زندگیشو بزاره بره بخاطر بچه هاش نادیدش گرفته

آره

یکی داره

اوضاع خونه پدریش هم بده

نمیشه این مردو درست کرد ؟ آخه هیکل نحیفی هم داره

فعلا هیچی

متاسفانه ماهم تو اقوام یکی داریم زنش از غصه اب شده ولی چاره ای نداره هم بچه کوچیک داره هم کسی رو ندا ...

اره ماهم داریم

اصلا مرده براش مهم نیست پشت هم خیانت خیانت 

بچه نیاد تایپیکم🎈مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه فحشتون میدم😡