2777
2789

4 سال و نیمه س، چند وقتیه میاد میگه مامان ش و ر ت م جیشی شد، یوقتایی بعدش میره دسشویی یوقتایی هم نه ینی همینجور انگار خیس میشه ولی جیش نداره یا نگه میداره نمیدونم، خیلی نگرانم،شب ادراری هم نداره،  پارسال بردم آزمایش داد و سونو شد چیزی نبود، نمیدونم این بچه چرا همش یه طوری ش میشه بخدا شب و روز ندارم هر روز یه چالش جدید 😔

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت سوزش ندارن؟! شاید عفونت

اصلا هیچی،فقط یهو میگه وای لباسم جیشی شد، در حد یکی دو قطره میریزه، بنظرم نمیاد جیش داشته باشه چون بعد‌ش نمیره دستشویی، ولی یوقتایی هم خیلی خودشو نگه میداره میریزه بعد میره دسشویی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

احتمالن سردش میشه و یا تنبله نمیتونه حین خواب پاشه بره دسشویی...

تو خواب هیچوقت جیش نمیکنه اگه جی‌ داشته باشه بیدار میشه حتما ولی معمولا طول شب اصلا بلند نمیشه بره دسشویی، در طول روز اینجوری یکم ادرارش انگار میریزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما باید ببری دکتر ما مگه متخصصیم آخه

من نگفتم شما متخصصین گفتم شاید کسی براش پیش اومده چون مشکل شایعی هست،چند ماه پیش بردم دکتر سونو و آزمایش خوب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من پسر ندارم ولی دوستم که داره برام تعریف کرد که این مشکلو داشته اگر درست یادم باشه گفت روغن سیاهدانه رو خریده و گرمش میکرده در حدی که بچه نسوزه بعدش هر شب از زیر ناف تا اون محدوده . کشاله ران بیضه ها همه رو چرب میکرده گفت اینجوری حل شده . به نظرم حالا که از نظر پزشکی میدونی سالمه از یه عطاری خوب کمک بگیر . این حالت که چند قطره ادرار خارج میشه از سردیه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من پسر ندارم ولی دوستم که داره برام تعریف کرد که این مشکلو داشته اگر درست یادم باشه گفت روغن سیاهدان ...

آخه یبوست هم داره نگاه کردم دیدم پشتش هم یکم کثیف بود انگار همون یبوست به مثانه ش فشار میاره بازم ممنون عزیزم آره از سردی هم هست آخه لباس هم درست و حسابی نمیپوشه هوا هم که سرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40