2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بی شعور بی قکر

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 36 پست

تقصیر خودته گلم که رودرواسی میکنی باهاشون

زنگ بزن بگو توی اثاث کشی هستیم جا به جا که شدیم دعوتتون میکنم وسلام

اگه به هوای شوهرت بخوای باشی اوضاع همینه

مردها عقل ندارن کلا

هوووف امان امان.به شوهرت گفتی یا اعتراض کردی هیچی نپیگه.بگو ادم با فهم هم منو نگه داشتی تو خونه ۲۰ متری هم میفرستی سر کار هم باید خدمات به خانواده اتم بدم.هرچند میدونم نمیفمن همه ی مردا همینن یکیش ماله من که پدرمو با تیر وطایفش دراورده

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه خدا میان میمونن شوهرمو می‌ره از رستوران غذامیاره چکی مواد غذایی میخرع وقتی میرم ب گدایی میفتیم

میدونی کجاش زور داره؟! 

اینکه باید کار کنی و خرج چتر بازی خونواده شوهر رو بدی 

خونواده همر منم خیلی اهل اومدن و موندن بودن 

اون اوایل من چون بلد نبودم از مهمون پذیرایی کنم خیای جدی نگرفتم شون 

خودشون فک کردن اقصد دارم کم محلی میکنم، دیگه نیومدن 

ی بار تازه خونه عوض کرده بودیم هنوز خونه جدیدمون حتی پرده هم نداشت، مث خر اصافه کاری وایمیستادیم که پول جابجایی و.... در بیاد، مامان همسرم اومد چند روز موند، بعد چند روز که رفت، چند ساعت بعد رفتنش داداشش همسرم اومد 

اومده بود چند روز با زن و بچه ش بمونه و من نمیدونستم مدلشون اینه که میان می‌مونن

ی شب موندن فردا ظهر گفتم خب میرن ناهار نذاشتم بعد که دیدم موندنی هستن قرار شد از بیرون غذا بگیریم، اما هی دم ظهر روی گاز رو نگاه کرد دید غذا نیست پاشد رفت 

چلا خونه کسی که زن کارمنده نباید بری و بمونی 

دیگه بزن به در پرو بازی رک بهشون بگو .والا که با خدمات دادن هیشکی عزیز نشده.باز خدمات دادن با دل خوش و اینا باشه یه چیزی وقتی شرایطش و نداری چیکار کنی .رک بگو نیاین فعلا همه چی اینجا خورده بهم نمیدونم دارم چیکا. میکنم بزار بشینن سر جاشون

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
بقران من خونم بنایی بود خواهرشوهرم گف دارم میام زنگ زدم ب ننه مسافتش گفتم. خونم. جا نی بشینیم تواتاق ...

در نهایت خودت رو بهشون می دی اگه وقتی طرف میاد بگی من به مادرتون گفتم جا نداریم یه موقع دیگه بیاد ولی فکر کنم به شما چیزی نگفت! 

بعد هم با اخم و تخم و ناله کردن که وای اصلا نمی دونم چیزای کجا گذاشتم و این چند روز حاضری می خوریم و خواهر دو تا تخم مرغ می خوری یا یکی برات کافیه؟ می خوام تخم مرغ گوجه بزارم! (همینم از سر آدم نفهم زیاده)

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

میدونی کجاش زور داره؟! اینکه باید کار کنی و خرج چتر بازی خونواده شوهر رو بدی خونواده همر منم خیلی اه ...

بس که احمقند فکر می کنند زن خانه باید ۵ صبح بلند شده برای ظهر اینها ناهار  بپزه بعد بره سر کار و عصر هم خسته بیاد برای شبشون شام مفصل بزاره!  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!