2777
2789
عنوان

نی نی سایت دیگع مثل قبلنا نیست 😕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 47 پست
انقد میگردم یه تاپیک حال خوب کن پیدا کنم ولی همشون خیانت و دعوا و گریه و زاری و .... همش خاله زنک با ...

منم دقیقا👩🏻‍🦯حالا چون تابستونه بدتر شده یسری بچه مدرسه ای بیکار میان تاپیکای دروغ میزنن مث همون ک شوهرش تصادف کرده بود تو کما بود   پاییز و زمستون خیلی جوش بهتره

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی فهمیدم منم تعلیق میکنن🤧

فهمیدم دگر اِنجا جای زندگانی نمیباشد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دقیقااز وقتی اینستا اومد اینجوری شد🥲

اینستا؟ 

فکر نمی‌کنم ربطی داشته باشه از وقتی دست هر بچه ای گوشی اومد اینترنت راحت شد استفاده اش و یک سری اومدن داستان‌های دروغ سرهم کردن اینجا برای پربازدیدی و درنهایت توهین و تحقیر و دعوای کاربرهای ....‌

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حتی غذا ها هم مزه سابقو ندارن انگار افسردگی گرفتیم همگی

دقیقا من اوایل تابستون با ذوق و شوق انبه خریدم چون هر میوه رو تو فصلش می‌خریم و با ذوق و به یاد طعمش تو بچگیام خریدم و ولی اصلا مزه اون انبه های که تو بچگی‌ میخوردم نداشت بی مزه انگار یه چیزی کم داشت فک کردم مشکل از این یکی بود ولی هر چی می‌خوردم همینجوری بود 😂😂💔🤦حقیقتا قلبم شکست  کلا همه میوه ها اینجوری شدن

اینستا؟ فکر نمی‌کنم ربطی داشته باشه از وقتی دست هر بچه ای گوشی اومد اینترنت راحت شد استفاده اش و یک ...

نه اینجارو نمیگم

در جواب کاربر چمن بارون زده که گفتن دیگه هیچ چیز مثل سابق نیس گفتم

اون که شما گفتی بله قطعا بی تاثیر نیست

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

دقیقا من اوایل تابستون با ذوق و شوق انبه خریدم چون هر میوه رو تو فصلش می‌خریم و با ذوق و به یاد طعمش ...

بهش مسگن حس نوستالژی

مدام حس میکنی قدیما بهتر بود.

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
نه اینجارو نمیگمدر جواب کاربر چمن بارون زده که گفتن دیگه هیچ چیز مثل سابق نیس گفتماون که شما گفتی بل ...

من ۹۰ درصد تاپیکهای بارداری و بچه داری میرم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دقیقا این اتفاقا از کرونا به بعد افتاد

به خدا طرف دوره اول دبیرستان میاد درباره همه چی نظر میده