2777
2789
عنوان

نی نی سایت دیگع مثل قبلنا نیست 😕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 47 پست
دلم برا خونه ی بابابزرگم تنگ شده با باغچه و حیاط بزرگش و مرغ خروساش،عصرا که هوا خنک میشد میرفتیم باغ ...

منمممم خونه مامان بزرگم همیشه صبحا سفره صبحانه مفصل به راه بود همه دور هم جمع می‌شدیم و چای شیرین و پنیر می‌خوردیم چقد خوش می‌گذشت و چقد اون صبحونه ساده میچسبید بهم الانا هر وقت دلم تنگ میشه یه چاای شیرین میکنم با نون و پنیر میخورم با اینکه اصلا آدم اهل چایی نیستم🥲

یعنی من یه چیزی از بچه های جدید میبینم شاخ در میارم با اینکه خودمم از این نسلم و دهه هشتادیم ولی انگ ...

اره منم الان سنم کمه ولی هم سن های خودمو میبینم یا کوچیک تر از خودم رو میبینم که تاپیک میزنه میگه اکسم این کار رو کرد باهام یا اکسم قهره و این چرت و پرتا رو میبینم هم دوست ندارم هم حس میکنم خیلی یا بچه مثبتم یا ننه پیرزنم 😁

واقعا الان بچه ها بچگی نمیکنن الان هرکس یه گوشی گرفته دست یا داره چت می‌کنه یا تو اینستا میچرخه (بچه هارو میگم) 

خودم متاسف میشم وقتی اینارو میبینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منمممم خونه مامان بزرگم همیشه صبحا سفره صبحانه مفصل به راه بود همه دور هم جمع می‌شدیم و چای شیرین و ...

آخ گفتی🥲

تو ظرفای ملامین همه چی محلی و ارگانیک همه دور هم

شبام خیاری خوابیدن کنار هم،کجا رفتن اون روزا چی شد اون حس ناب؟🥲🫠

خدایا ما روی تو حساب کردیم:)