2777
2789
عنوان

نی نی سایت دیگع مثل قبلنا نیست 😕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خیلی قدیمی نیستم اما سال ۹۶ اینا بهتر بود

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

دقیقا این اتفاقا از کرونا به بعد افتاد

تا همین چند سال پیش مردم مخلصانه با دیگری رفت و امد میکردن الان همش شده خاله زنک بازی 

یا دارن میرن زندگی یکیو به اشوب بکشن یا تو حاشیه گیر میکنن نمیدونم چرا اینجوری شده 

الان دیگه یه بچه رو بیارن جلو مردم سر ببرن هیچ کس ککش هم نمیگذه براشون مهم نیست 

🥲 ✨🤌🌝 دلم برای مردم قدیم و حس و حالشون و میوه و ها غذاها و هوا و گلا و دوستای قدیمی تنگ شده 🥲

دلم برا خونه ی بابابزرگم تنگ شده با باغچه و حیاط بزرگش و مرغ خروساش،عصرا که هوا خنک میشد میرفتیم باغش کلی نوبرونه میخوردیم کاش برگردم به همون روزا🥲

خدایا ما روی تو حساب کردیم:)

دقیقااا قبول دارم من خودم خیلی سعوالامو میزنم گوگل واسه سال ۹۰/۸۹مبینم میبینم چقددد ادم حسابی بودن چقدر واقعااا قصدشون کمک بوده 

اما الان از هر ۱۰تا ۲تاام ادم حسابی پیدا نمیشه خودمم میگما

مثلا امروز ی تاپیک زدم اعصابم خورد بود راهنمایی میخواستم یکی اومد میگه تو چرا تو بعضی تاپیکا این فشو میدی بی احترامی میکنی بابا من تو تاپیکم راهنمایی خواستم اصن به تو چه ربطی داره ک ب فلانی بی احترامی کردم وقتی یکی متشخص باشه حد خودشو بدونه من ک مرض ندارم بی احترامی کنم ادما همیشه خودشون باید شخصیت خودشونو حقظ کنن 

ی تاپیک میزنی دریغ از ی راهنمایی خوب....

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

اره سایت دیگه مثل قبل نیست حتی بازدید تاپیک های پربازدید هم اومده پایین یهو صبح میای میبینی از دیشب تا حالا فقط بیست صحفه رفته جلو مگر اینکه دیگه خیلی جنجالی باشه 

موضوعاتشم خیلی چرت شده حس ششم هم که پای ثابت جدوله 

کاربرای خوب و باحال و تاپیکای خوب خیلییی کم شدن 

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

یعنی من یه چیزی از بچه های جدید میبینم شاخ در میارم با اینکه خودمم از این نسلم و دهه هشتادیم ولی انگار تو  قدیما گیر کردم یه چیزایی میبینم بینشون حسرت میخورم اینا از بچگیشون لذت نمی‌برند مثلا مثل آب خوردن فروش میدن نه فروش عادی فوشای به شدت رکیک را زدن تند تند و اکس ونکست اینا با کلاس بازی شده و کسی مثل من که اهل اینچیزا نیست اسکل معرفی میشم 😂😂🤦

منم امروز خیلی حالم گرفته بود تاپیک زدم یه یه نفر هم نیومد واقعا ناراحت شدم😕

تا عنوان تاپیکت خیانتو تجاوزو راجع به افغانیاو اینجور حاله زنک بازیا نباشه کسی نمیادمتاستفانه😅

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...