2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان چی؟ دارو نداد بهش؟ بعد شیر خودتو میدادی یا نه؟

دکتر داروی اس امپرازول براش تجویز کرده 

هنوز داره استفاده میکنه 

خیلی بهتر شده ،شاید دوهفته ای یه بار بالا میاره

آره من شیر خودم رو بهش میدم ،شیرخشک آپتامیل پپتی براش نوشت نخورد ،ولی شیر خودم هم باید رژیم بگیرم براش

چجوری ترش میکرد چقد ؟ من بچم گاهی انقد بد ترش میکرد ک ب خفگی میرسید و‌گریه و..

نه من در اون حد نبود

انگار یه چیزی می اومد تو دهنش چندشش میشد

یا مثل آدامس می جوید 

سرفه داشت

نه من در اون حد نبودانگار یه چیزی می اومد تو دهنش چندشش میشدیا مثل آدامس می جوید سرفه داشت

کم بوده پس. اما خب اس امپرازول خیییلی خوبه.‌ خودت تخم مرغ میخوری؟؟؟ 

من تخم مرغم نمیخوردم بخاطر پروتیین داخل سفیدش. فققط برنج و مرغ و سیب زمینی و هویج. تاجایی ک میشد چیزای کنسروی صنعتی مصرف نمیکردم. من بستنی نخوردم اون سال باورم نمیشه😂

parasoo1989@
کم بوده پس. اما خب اس امپرازول خیییلی خوبه.‌ خودت تخم مرغ میخوری؟؟؟ من تخم مرغم نمیخوردم بخاطر پروتی ...

آره تخم مرغ میخورم

وایی منم الان نمی خورم 

ماست ،دوغ،ارده هووف کلی چیزهای خوشمزه

شکلات🤣

آره تخم مرغ میخورموایی منم الان نمی خورم ماست ،دوغ،ارده هووف کلی چیزهای خوشمزهشکلات🤣

من فققط بهمونا ک‌گفتم . گوجه بادمجون پنیر کره ماست و دوغوخامه و  بستنی و  کشک و یسری حبوباتو گوشت گوساله و.‌‌یسری میوه هارو ..فست فودو...شیرم اب بود دیگه😄و فقطم ببلاک ای آر تونست بخوره.‌

از هشت ماهگی ک‌نشست خیییییییییلی خوب شد. فقط ترش کردنش تا دوسالگی بود .‌ 

parasoo1989@
فداش بشم من😍

خدانکنه عزیزدلم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من فققط بهمونا ک‌گفتم . گوجه بادمجون پنیر کره ماست و دوغوخامه و بستنی و کشک و یسری حبوباتو گوشت گو ...

آره دقیقا شیرمون آبه

امیدوارم خوب بشه منم 

سر بچه تون سلامت باشه 

چطور داخل فرنی میریزی؟

بالا گفتم عزیزم 

زرده تخم مرغ +گردو+خرما+آرد برنج یا آرد گندم یا نشاسته 

با آب همه رو با هم قاطی کن بزار روی شعله زیاد آب زیاد نریز ی نصف لیوان هم کمتر وقتی غلیظ شد بده بخوره