بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه من در اون حد نبودانگار یه چیزی می اومد تو دهنش چندشش میشدیا مثل آدامس می جوید سرفه داشت
کم بوده پس. اما خب اس امپرازول خیییلی خوبه. خودت تخم مرغ میخوری؟؟؟
من تخم مرغم نمیخوردم بخاطر پروتیین داخل سفیدش. فققط برنج و مرغ و سیب زمینی و هویج. تاجایی ک میشد چیزای کنسروی صنعتی مصرف نمیکردم. من بستنی نخوردم اون سال باورم نمیشه😂
من فققط بهمونا کگفتم . گوجه بادمجون پنیر کره ماست و دوغوخامه و بستنی و کشک و یسری حبوباتو گوشت گوساله و.یسری میوه هارو ..فست فودو...شیرم اب بود دیگه😄و فقطم ببلاک ای آر تونست بخوره.
از هشت ماهگی کنشست خیییییییییلی خوب شد. فقط ترش کردنش تا دوسالگی بود .
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓