2777
2789
عنوان

بعضیا چقدر خوشبختن

134 بازدید | 9 پست

چرا بعضیا به هر چی می‌خوان میرسن بهترین خانواده بهترین کار بهترین رشته بهترین شوهر بهترین امکانات

همه چی براشون مهیا میشه زود

نمی‌گم مشکل ندارن بالاخره هر کسی یه مشکل و دغدغه ای داره ولی خدا براشون همه چیو خوب می چینه ولی برا یکی به هر دری میزنه بسته ست

دلیلش چیه؟ خدا برا شما زندگی رو آسون گرفته یا سخت ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر این زاویه دید سطحیه...

انسان های در سطوح مختلف رنج میکشن 

مثلا هر کسی زندگی منو از دور ببینه میگه فلانی که خوشبخته عالمه ولی یه هفته بیاد تو خونه ام زندگی کنه ، غم ها و رنج های منو ببینه فرار میکنه

شما نمیدونید آدما چه چالش ها و شکست ها و خورد شدن هایی رو تحمل کردن تا به جایی رسیدن 

همون شکست ها و خورد شدن عزت نفسشون در گذشته هیچ وقت نمیذاره انسان از زمانِ حالش لذت کافی رو ببره ... 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چقدر این زاویه دید سطحیه...انسان های در سطوح مختلف رنج میکشن مثلا هر کسی زندگی منو از دور ببینه میگه ...

درسته ولی منظور من اینه یه عده به هر چی می‌خوان میرسن 

چرا بقیه فکر می‌کنن شما خیلی زندگی خوبی دارین؟ یعنی به هر چی خواستین رسیدین؟

درسته ولی منظور من اینه یه عده به هر چی می‌خوان میرسن چرا بقیه فکر می‌کنن شما خیلی زندگی خوبی دارین؟ ...

نه کلا زندگیم همیشه تو چشمِ یه شوهر مردم دار و ولخرج و...

خیلی چیزارو نمیتونم بگم ... اما از خیلیا شنیدم که فلانی شانس داشت و اینا....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

شاید چون باطن زندگی خودمون رو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه می کنیم.ضمن اینکه ما از گذشته و آینده طرف ...

دیگه باطن طرف خیلی هم بد باشه وقتی ظاهرش به هر چی میخواد میرسه بازم خیلیه

خب چرا احساس خوشبختی نمی کنی عزیزم؟

خیانت و هرز پریدنش ...😔

مرگ عزیزانم🖤

هعیییی دلم پر از درده و کسی نمیفهمه منو...