2777
2789
عنوان

حرف زدن با خدا

36 بازدید | 2 پست

کاش میشد مستقیم و بدون پرده با خدا حرف بزنم 

کاش جواب یه سری سوالاتو ازش میگرفتم 

منی که اینهمه عاشق خدا بودم دارم خیلی ازش سرد میشم 

دیگع حتی تو خلوتمم باهاش حرف نمیزنم 

من فکر میکردم محاله یه چیزیو از ته قلبم با تمام وجودم ازش بخوام و اون بهم نده 

خدایا من برا فلان مسئله اینقد دعا کردم ، نذر کردم ، قران خوندم ، چندین سال راز و نیاز کردم ..اخرشم شد این !!! چرا کمکم نکردی ؟؟؟ تو که همیشه کمکم میکردی 

خدایا نکنه به اون ارزوی مهم دیگم هم نرسم ؟! 

خدایا دوستم باش. رفیقم باش کمکم کن دستمو بگیر 

ایا مادری. فرزندش رو زمین خورده ببینه کاری نمیکنه ؟؟. تو که از مادر هم مهربونتری خودت گفتی ..چرا تو اون موضوع کمکم نکردی ؟؟؟ چرا منو اینقدر از خودت دور کردی ؟ خودت مقصر اینهمه دوری بودی ، خدایا خیلی کمتر از قبل دوستت دارم  کمکم کن حداقل با وجودت ارامش بگیرم 

قربونت برممم

عزیزم حتما اون مال تو نبوده که نشد🫠

اگه خدا پنجرهارو بسته مطمعن باش اون بیرون هوا طوفانیه

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

خلاصه کنم برات؟

یه چاه خیلی بزرگ آدمو میندازه خدا یا باید عضله دربیاری بیای بیرون یا میمونی اونجا با چرخه له میشی...

به عنوان کسیکه زمین خوردم و تیکه هامو جم کردم به لطف خدا چندین بار باز هم پاشدم و ایستادم و قویتر شدم دارم بهت میگم این دنیا دریایه بدون ساحل هست استراحت نداره فقط حل میشه یه مشکل دیگه یه چلشه دیگه

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.