2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تو اون سن زیاد نباید بخوره ها، من یه کتاب دارم الان توش نگاه کردم، تا قبل نه ماهگی فقط زرده، نصف ...

کم خو میخوره ولی دکترش گفت بده بخوره الان یه هفته س هفت ماهش تمومه رفته تو هشت 

مثلا امروز خواستم بهش بدم اندازه یک چهارم زرده رو با سوپش مخلوط کردم 

ببخشید البته من با یه تاپیک دیگه قاطی کردم، شما گفتی لبنیات براش خوب نیست فکر کردم بچه شما هم حساسیت ...

آره عزیزم منم حساسیت به پروتئین گاوی داره 

رفلاکس هم داره 

به خاطر همین دکترش زود غذاش رو براش تجویز کرد

چون بچه م شیر خشک نمی خورد ،شیر خودم هم رژیمی ،گفت بچه ت گرسنه س

آره عزیزم منم حساسیت به پروتئین گاوی داره رفلاکس هم داره به خاطر همین دکترش زود غذاش رو براش تجویز ک ...

امضاتون رو الان دیدم، خوشم اومد. نه فقط دختر، کلا بده آدم بچه رو به این امید بزرگ کنه که فردا خدمتکارش بشه.

آره عزیزم منم حساسیت به پروتئین گاوی داره رفلاکس هم داره به خاطر همین دکترش زود غذاش رو براش تجویز ک ...

پس دقت کنید ببینید واقعا رفلاکس داره یا نه. بچه من اوایل زیاد بالا میاورد، بعد فهمیدم حساسیت به پروتئین گاوی داره.

رژیم رعایت کردم دیگه بالا نیاورد.

البته همیشه سعی میکردم یه کم شیبدار بخوابونمش.

امضاتون رو الان دیدم، خوشم اومد. نه فقط دختر، کلا بده آدم بچه رو به این امید بزرگ کنه که فردا خدمتکا ...

قربونت عزیزم 

آره درست میگی ولی توقع از دخترا خیلی بالاست، من خودم دختر ندارم همه ی این حرفها رو بهم میگن 

پس دقت کنید ببینید واقعا رفلاکس داره یا نه. بچه من اوایل زیاد بالا میاورد، بعد فهمیدم حساسیت به پروت ...

آخه با وجود اینکه خوب شده روده هاش و دیگه خون ندیدم ولی هنوز بعضی وقتها ترش میکنه ،دکترش گفت رفلاکس هم داره ،دارو اس امپرازول براش تجویز کرده،وزن گیریش هم خیلی بده

آخه با وجود اینکه خوب شده روده هاش و دیگه خون ندیدم ولی هنوز بعضی وقتها ترش میکنه ،دکترش گفت رفلاکس ...

خوب میشه ایشالا.

بچه‌های منم وزنگیریشون بد بود. امیدواریم در آینده خوب بشن 😉