2777
2789
عنوان

از آخرین باری تعریف کنین ک نمیدونستین آخرین باره🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرین روز مدرسه

ولی من اون روز خیلی خوشحال بودم😐😂 از دست مدرسه خلاص شدم 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
داشتم بابامو میبردم دکتر توی راه سکته کرد و فوت کرد اصلا نمیدونستم آخرین باره

وای عزیزم:) ناراحت شدم خدابیامرزه

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
ولی من اون روز خیلی خوشحال بودم😐😂 از دست مدرسه خلاص شدم

ما که جزو ارازل اوباش مدرسه بودیم درس نمیخوندیم فقط میرفتیم با دوستام میخندیدم 

هیچ وقتتت دیگه ازون خنده ها نمیاد رو لبم هیچچ وقت

دیدن برنامه های عموپورنگ و خاله شادونهاون یارو ک نقاشی میکشید لباسش سبز بود اِستیودیدن پدرخنده از ته ...

دلمممم تنگ شده برا اون روزا🙂 هیچ دغدغه ای نداشتیم 

احرین باری که مادرجون اومد مدرسه برام کلوچه آورد و فرداش قراربود بیاد خونمون قیمه درست کنیم ۵۰ سالش بود فقط 

آیا تو همان که مینمایی هستی؟🌱🍀                     کاربرقدیمی ام سال ۹۸ لطفا گزارش نزنین برام دیگه شماره ندارم

پیشش بودم

فروردین بود

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

قبل دکتر رفتن آزمایشات نمیدونستم اولین بچه ئ من قراره آخرین بچه ام باشه

چقد سختتت

بمیرم برات🙂💔