_moodigol_ مدیر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2731 عنوان از آخرین باری تعریف کنین ک نمیدونستین آخرین باره🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 98 پست آخرین باری ک از ته دل خندیدم:)) -آنکهیکبار از مرامش زخم خوردی را نبخش! پوست اندازیچهتغییریدهد در ذاتِمار؟! «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:)) 1403/05/26 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسرت63 عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 381 قبل دکتر رفتن آزمایشات نمیدونستم اولین بچه ئ من قراره آخرین بچه ام باشه
_moodigol_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2731 آخرین روز مدرسه ولی من اون روز خیلی خوشحال بودم😐😂 از دست مدرسه خلاص شدم -آنکهیکبار از مرامش زخم خوردی را نبخش! پوست اندازیچهتغییریدهد در ذاتِمار؟! «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
nargilam عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1739 آی گفتی با دوستام که بودم از خنده یکی قش میکرد یکی میگوزید یکی اشک میریخت🥲هیچییی تو دلمون نبود فقط میخندیدیم اونم از ته دلللل
_moodigol_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2731 داشتم بابامو میبردم دکتر توی راه سکته کرد و فوت کرد اصلا نمیدونستم آخرین باره وای عزیزم:) ناراحت شدم خدابیامرزه -آنکهیکبار از مرامش زخم خوردی را نبخش! پوست اندازیچهتغییریدهد در ذاتِمار؟! «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
سانیاخانوممم عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2225 آخرین باری که با خواهر شوهرم تو راه سر نشستن تو ماشین بحثمون شد دو دیقه بعدش تصادف کردیم و مُرد صندلی عقب. رو تقسیم کرده بودیم اون هیمیومد تو محدوده من
اسپید2000 عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 5249 قبل دکتر رفتن آزمایشات نمیدونستم اولین بچه ئ من قراره آخرین بچه ام باشه آخه عزیزم😴
nargilam عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1739 ولی من اون روز خیلی خوشحال بودم😐😂 از دست مدرسه خلاص شدم ما که جزو ارازل اوباش مدرسه بودیم درس نمیخوندیم فقط میرفتیم با دوستام میخندیدم هیچ وقتتت دیگه ازون خنده ها نمیاد رو لبم هیچچ وقت
_moodigol_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2731 دیدن برنامه های عموپورنگ و خاله شادونهاون یارو ک نقاشی میکشید لباسش سبز بود اِستیودیدن پدرخنده از ته ... دلمممم تنگ شده برا اون روزا🙂 هیچ دغدغه ای نداشتیم -آنکهیکبار از مرامش زخم خوردی را نبخش! پوست اندازیچهتغییریدهد در ذاتِمار؟! «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
شیرین۱۳۷۴ عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 313 احرین باری که مادرجون اومد مدرسه برام کلوچه آورد و فرداش قراربود بیاد خونمون قیمه درست کنیم ۵۰ سالش بود فقط آیا تو همان که مینمایی هستی؟🌱🍀 کاربرقدیمی ام سال ۹۸ لطفا گزارش نزنین برام دیگه شماره ندارم
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 7345 پیشش بودمفروردین بود رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔
_moodigol_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2731 قبل دکتر رفتن آزمایشات نمیدونستم اولین بچه ئ من قراره آخرین بچه ام باشه چقد سختتتبمیرم برات🙂💔 -آنکهیکبار از مرامش زخم خوردی را نبخش! پوست اندازیچهتغییریدهد در ذاتِمار؟! «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10331 اخرین باری که از عروسکام نترسیدم و دوساعت منتظر نگاشون نکردم تا حرکت کنن 😶😶همش بخاطر کارتونای سم بچگیه🤣 Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕