2777
2789
عنوان

از آخرین باری تعریف کنین ک نمیدونستین آخرین باره🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که جزو ارازل اوباش مدرسه بودیم درس نمیخوندیم فقط میرفتیم با دوستام میخندیدم هیچ وقتتت دیگه ازون خ ...

منم دلم برا مدرسه بعضی وقتا تنگ میشه روزای خوبی بود:) ولی دوسال آخرش واسه من خیلی بد و مسخره شده بود

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

هوا سرد بود بارون میومد ساعت هفت بود تاریک شده بود رفته بود پیتزا سفارش بده برا دوتامون رفتنشو نگاه میکردم بغض گرفتم میگفتم خدا ازم نگیرش...وقتی داشت میومد سمت ماشین اشکامو پاک کردم و خندیدم میخاستم اون شب تموم نشه فقط تو چشاش نگاه میکردم...اولین بار بود ازش سیگار گرفتم تحمل دوریشو نداشتم...آخرین بغل آخرین بوس دیگ هیچوقت ندیدمش

وای دلم کباب شد با بعضی کامتت ها روحشون شاد و خدا صبر بده بهتون 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

اخرین باری که بالای صفحه چتمون نوشت ایز تایپینگ ...

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

آخرین باری که با خواهر شوهرم تو راه سر نشستن تو ماشین بحثمون شد دو دیقه بعدش تصادف کردیم و مُرد صندل ...

آخی 

خدا رحمتش کنه

از دست دادنای یهویی خیلی بده🙂

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

سال 91 آخرین باری که با خانواده رفتم مسافرت و نمیدونستم آخرین باره  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آخرین باری که بابام بغلم کرد

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

یک ماه پیش ،اخرین دعوامون که خودمونم نمیدونستم اخرینشه.و بعد. تمااااام

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤