2777
2789

خب خب ، امیدوارم نترکه!!

بیش از 15 میلیون افغان در ایران هستن که 10درصد برق کشور رو مصرف میکنن
اجاره بها رو بالا میبرن و باعث افزایش اجاره میشن ، چون گروهی زندگی میکنن میتونن با تقسیم بدن اما ایرانی خانواده سرش میشه و جمعی زندگی نمیکنه
درعوض درافغانستان بخاطر هجوم به ایران خونه ارزون شده
قاچا.ق ارز و زعفرون و شیرخشک دارن ، مواد غذایی رو میبرن و مواد مخد.ر میارن و از اعتیاد جوان ایرانی به نون و نوا میرسن
افغانی ها شغل هارو باقیمت پایین میگیرن و 14 میلیون ایرانی بیکار پیدا میشه
مالیات ندارن
۶۰درصد جنایت هااز ترور و تعرض و قتل و ...بدست افغان ها انجام میشه

بیاید قبول کنیم ایران مسئول اونا نیست اگر از شرایطشون ناراضی هستن بجنگن با فرار کی تونسته به آزادی برسه؟ تاریخ باشکوه ایرانم نشان داده که ما خون میدیم ولی آواره و فراری نمیشیم نمونه اش ۸سال جنگ با عراق
عده ای که میگن افغانی خوب بدهم هست ، اولاً افغانی خوب اگه بود وقتی میدید ایران تحریم هست و منابع محدود و انرژی کم (نمونش قطع برق و ..)خودش میرفت  و الان افغانستان امنه
اون خوبش باید می‌ج.نگید که بتونه تو کشورش باشه
دوماً مگه چقدر زیرساخت هزینه داریم که خوب و بد اینا رو جدا کنیم بمونن کشورشون اگر خوبن که آزاد کنند و مبارزه اگر بدن که نباید اصلا بیان شرایط کشور من پاسخگو مردم خودش نیست لهستانی هم اومدن ایران کمی شرایط لهستان خوب شد رفتن افغانستانم امنه جنگی نیست محرم نشون داد حتی شیعه هاشونم امنیت دارن حتی با قوم های دیگه هم بد نیستن تحقیق کنین وزیر اقتصاد طا.لبان یک هزاره شیعه هست این مظلوم نمایی های افغان ها فقط برای رسوب و توهم فتح ایران هست نصف تفکرات تجزیه طلب و تفرقه بدست افغان ها تو ایران انجام میشه
ملتی که شجاعانه در مقابل دشمن می ایسته با ملت فراری و ترسو برادر و دوست نیست با معرفت داشتن میموند از کشورش دفاع میکرد وطن آدم هتل نیست وقتی خدمات نداد بزاری بری!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکاری تو ایران بیشترش واسه تحصیلکرده های دانشگاهی هست و بیشتر شغل های اتباع کارگری و یدی پس مسلما نمی تونن جای اونها رو بگیرن ...البته من حق میدم وضعیت اقتصاد ما داغونه و این حجم مهاجرت غیرقانونی رو نمی تونه هندل کنه .بهتره بگیم اتباع غیرمجاز باید برگردن کشورشون که اونم دست من و شما نیست باید دولت یه فکر بکنه که ظاهرا نمی کنه پس الکی حرص نخورید .برخورد فیزیکی و دعوا با اتباع راه نندازید که اصلا مشکل رو حل نمیکنه بدتر هم میشه .همه جای دنیا مهاجر غیرقانونی رو برمیگردونن امیدوارم اینجا هم همینجور بشه

آدم‌کشی و دزدی و تجاوز افغانی ها رو من هم دیدم‌ و هم شنیدم

چقدر کارگرای ساختمانی که افغان بودن و تو ساختمان های نیمه کاره به زن و دختر و حتی بچه های مردم تجاوز کردن و بعدش اون آدم و کشتن 

بیکاری تو ایران بیشترش واسه تحصیلکرده های دانشگاهی هست و بیشتر شغل های اتباع کارگری و یدی پس مسلما ن ...

گلی این درسته که تمام مشکلات مملکت رو نبایدانداخت گردن یه قشر ولی بیاید اینم قبول کنیم بخش  زیادش تقصیر افغانی هاست از جمله بیکاری

ماها توی ایران هم کسایی رو داریم کارگری میکنن که خیلی هم زیاد هستن ولی وقتی یه عده افغانی با قیمت پایینتر اون شغل رو میگیرن معلومه بیکاری بوجود میاد

کاری ندارم ولی انصافا آمار غلطه. کل جمعیت افغانستان حدود 40 میلیونه، دیگه خداوکیلی منطقی نیست 15 یا 20 میلیون افغان توی کشور باشن. حدود 10 میلیونم فکر کنم مهاجر افغان تو کشورای دیگه است. یعنی منطقیه بگیم از 40 میلیون افغان 30 میلیون نفر مهاجرت کردن؟ خوب اینجوری که کشورشون تجزیه میشه تو یک روز 😐