2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست پدرش براش پدری نکرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکای اینجوری باعث میشه به عدالت بیشتر از قبل خدا شک کنم

همچین پدرایی که بچه‌ها از دستشون عاصی‌ان زنده و سالم

پدر دسته گل من، عزیزترین دارایی من تو این دنیا، رفیق صمیمی و غمخوار من نزدیک به ۲ ماه که زیر خاک سرده

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
همه یه مسعولیتش؟؟ یعتی اگه بچم بشه تا آخر عمرش باید خرجشو بدم!؟

بله همه مسئولیتش

ممکنه بچه معلول باشه مریض باشه نتونه گلیم خودش از آب بکشه و نیاز داشته باشه همیشه ازش مراقبت بشه 

کسی که بچه دار میشه باید به همه اینا فکر کنه

حتی اگه بچه سالم هم باشه و سر بهترین کار هم بره بازم تا آخر عمر توسط پدر و مادر باید حمایت معنوی و روانی بشه 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

همین ک خرجیتونو میده خداروشکر کن اونم تو این وضع اقتصادی 

پدر منم اونحور ک تو میگی محبت نمی‌کرد ولی همین ک خرج زندگی رو میداد دنیایی بود برا خودش

الان ک فوت شده هرماه چشم انتظاریم کی یارانه میریزن بریم وسیله بخریم 

تا وقتی بابام بود هیچوقت غصه روغن و برنج و قند و چای رو نمیخوردم چون همیشه خدا خونمون پراز مواد غذایی بود

خوب نیس آدم اینقدر هم ناشکر باشه خواهرجان

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

بابای منم پدری نکرد ۷ سالم بود جدا شدن هیچ پولی بهم نداد موقع ازدواجم مامانم زنگ زد گفت برو دفتر اسناد رسمی وکالت ازدواج بده بهش گفت نمیدم مامانم گفت باشه تا قرون آخر جهیزیه ازت میگیرم خودم میرم دادگاه اجازه میگیرم از ترس اینکه پول نده رفت وکالت داد 

الان دقیقن فازت چیه ک داری فحش میدی 😑

فهش ندادم گفتم اگر طرز فکرت اینه فاقد شعور هستی

و مطمعنم همونی هستی که صبح تاپیک زده بود با یه کاربری دیگه اومدی

من تو 5سالگی مادرمو بخاطر بیماری از دست دادم و پدرم زن گرفت و ازش بچه هم داره من باهاشون زندگی میکنم اما پدرم خیلی وقته که برام مرده تو همه ی این سالا هیچ محبتی ازش ندیدم هیچ چیزی که ازش خاطره ی خوش داشته باشم فقط تحقیر کردناشو و کتک زدناشو یادمه میدونی؟وقتی کسی از دور زندگیمو میبینه میگه چقدر خوشبختم ولی در واقعیت نه حتی حالم از نگاهش بهم میخوره از صداش وقتی تو خونه باشه یا میرم تو اتاقم یا میرم بیرون که نبینمش خیلی سعی میکنم اینطور نباشم ولی نمیتونم توی دلم جز نفرت و حسرت چیزی نسبت بهش نیست

...
پدر دخترم تو چند ماهگی دخترم رهاش کرد و رفت دنبال عاشقی.. حتی یکبار سراغ دخترمو نگرفت.. دخترم الان ی ...

طفلک دخترت. امیدوارم  اتفاق های خوب براش بیفته. خیلیی سخته

همین ک خرجیتونو میده خداروشکر کن اونم تو این وضع اقتصادی پدر منم اونحور ک تو میگی محبت نمی‌کرد ولی ه ...

بابای من که خرجی هم نمی‌داد چی؟

سر کار نمی‌رفت مفت خور بود مامان بدبختم خرج خونه رو در میاور