2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست پدرش براش پدری نکرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 62 پست
بله همه مسئولیتشممکنه بچه معلول باشه مریض باشه نتونه گلیم خودش از آب بکشه و نیاز داشته باشه همیشه از ...

واسه خرج دادن ک ب نظرم پدر بابد تا 18 خرج بده. از اون ب بعد هم بچه بابد خودش خرج خودش رو در کنه مگر اینکه محصل باشه 

ولی خب من خودم با اینکه محصلن از پدرم انتظار خاصی ندارم. موقع درسم هم ی کار سبک میرم، با همون خرج روزانمو در مبکنم 

ب هر حال اون بدبخت هم آدمه دبگه.نبابد در فشار گذاشتش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خرج دادن ک ب نظرم پدر بابد تا 18 خرج بده. از اون ب بعد هم بچه بابد خودش خرج خودش رو در کنه مگر ...

اولا شما پسری

پسر با دختر فرق داره وقتی تا وقت ازدواجش اجازش دست پدرشه پس همون پدر باید تا اون موقع خرجشو بده حتی اگه هیچ وقت ازدواج نکنه

دوماً خدا رو شکر سالمی میتونی کار کنی

یکی که نمیتونه و مشکل داره چی؟

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
بابای من که خرجی هم نمی‌داد چی؟سر کار نمی‌رفت مفت خور بود مامان بدبختم خرج خونه رو در میاور

ب این مرد دیگه نمیشه گفت پدر 🙂💔

شما همونی هستی ک گفتی پدرت فوت شده؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
من تو 5سالگی مادرمو بخاطر بیماری از دست دادم و پدرم زن گرفت و ازش بچه هم داره من باهاشون زندگی میکنم ...

خدا رحمت کنه مادرت رو. منم دقیقا همینم. نمیدونم همچین ادمایی چرا بچه دار میشن

ب این مرد دیگه نمیشه گفت پدر 🙂💔شما همونی هستی ک گفتی پدرت فوت شده؟

نه متاسفانه زندس

تا ما رو نکشه خودش هیچیش نمیشه

بار ها از دستش خواستم خودکشی کنم

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
اولا شما پسریپسر با دختر فرق داره وقتی تا وقت ازدواجش اجازش دست پدرشه پس همون پدر باید تا اون موقع خ ...

بله درسته قبول دارم 

اینایی ک گفتم برا پسر بود. 

شما دختری حق داری

درست میگین من داییم خودش معلوله و33 سالشه... 

همین ک خرجیتونو میده خداروشکر کن اونم تو این وضع اقتصادی پدر منم اونحور ک تو میگی محبت نمی‌کرد ولی ه ...

والا با اینکه اوضاعش خوبه خرجی هم به زور میده خیلی کم میده.

خدا رحمت کنه مادرت رو. منم دقیقا همینم. نمیدونم همچین ادمایی چرا بچه دار میشن

ممنونم اجی 

خدا صبر بده به دلت :)

من که تو این سالا تحمل کردم اونقدر این چیزارو کشیدم دیگه برام عادی شده توهم فکر نکن به این چیزا هر چی بیشتر فکر کنی خودت بیشتر داغون میشی 

بلاخره یه روزی زندگیمون درست میشه♥️

...
والا با اینکه اوضاعش خوبه خرجی هم به زور میده خیلی کم میده.

خورد و خوراک خونه رو یعنی نمیخره؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
نه متاسفانه زندستا ما رو نکشه خودش هیچیش نمیشهبار ها از دستش خواستم خودکشی کنم

آه خدا بهت صبر بده گلم