2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست پدرش براش پدری نکرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 62 پست
اشتباه گرفتی من اون نیستم چرا داری فحش میدی خب من چیزی نگفتم ک

حتی اگه اونم نباشی وقتی می‌نویسی مگه پدر باید برای بچش کاری کنه یعنی بیشعوری

یعنی واقعا نمیدونی وقتی بچه دار میشی تمام مسئولیت هاش گردنته تا وقتی که زنده ای؟؟؟؟؟

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
من فقط میخواست از دستم خلاص بشه زودتر بچه طلاق هم بودم مامان بالا سرم نبود

الهی عزیزم. من مامان بابام جدا نشدن. به نظرم اگه مامانم جدا میشد زندگی برای هممون راحت تر میشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حامی باشه دوست باشه قابل اعتماد باشه. پدری کردن فقط خرجی دادن نیست.

درسته اگه این چیزا رو انتطار داری بت حق مبدم

من فک کردم  شاید مصله بعضی از کاربرا انتطار های نا بجا مصله ماشین خریدن و...... این چیزا از پدرت میخای 

الهی عزیزم. من مامان بابام جدا نشدن. به نظرم اگه مامانم جدا میشد زندگی برای هممون راحت تر میشد.

نه سخت تر میشه 

خیلیی سخت تر 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
چطور باهاش کنار اومدی؟ من هنوز برام سخته قبول کنم بابام همچین ادمیه.

کنار نیومد الان که بزرگ شدیم از خونه بیرونش کردیم یکم به آرامش رسیدیم ولی داغش هنوز روی دلمه همیشه میگم کاش پدر نداشتم بهتر از این بود که پدر داشته باشم ولی برام پدری نکنه جلو دوست و فامیل خجالت میکشم 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

اره من

امسال شب قدر بعد از ۱۹ سال تونستم ببخشمش

ادم کینه ای نیستم ولی خب سختیم زیاد کشیدم

پریشب خواب دیدم یه شهید پدر معنویم هست، دور سرش بگردم خیلی مهربون و خوش اخلاق بود

خیلی دوسش دارم خییلی

بخاطر پدر معنویم  بابامو تحمل میکنم و چیزی نمیگم

قبلانم چیزی نمیگفتم ولی الان انگیزه پیدا کردم

پدر دخترم تو چند ماهگی دخترم رهاش کرد و رفت دنبال عاشقی.. حتی یکبار سراغ دخترمو نگرفت.. دخترم الان یازده سالشه. چند روز پیشا تولد دخترم بود.. با وجودیکه الان دخترم کوشی داره و اون شمارشو داره حتی یک زنگ هم بهش نزد.. هیچ وقت زنگ نزده البته و از بعد طلاق جز چند ماه اول هیچ پولی هم برای نفقه نریخته.. کلا انگار نه انگار که تو این دنیای به ابن بزرگی دختری داره.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔