حتما واسش برنامه ریزی کن من میدونم اسیبی که از سمت خانواده میرسه از همه ی اسیبا شدیدتره
منم هی تراپی رفتنو عقب انداختم تا الان که مریض شدم به خاطر همین دردای روحی روانی درسم ول کردم و کلی ضربه خوردم ولی اگه همون موقع میرفتم مطمئنا الان وضعم بهتر بود یاد میگرفتم چطور از خودم محافظت کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
با مامانم مشکل دارم. البته اونم با من مشکل داره. همش بهم گیر میده تو کارام دخالت میکنه. انگار نه ان ...
امان از دست مادرایی که نمیدونن بچه شوند توی چه شرایطی قرار داره. از من که میشنوی میگم احتمالا توی دوران کودکی و نوجوانی خودش خیلی زندگی سختی داشته و الان داره رو سر تو خالی میکنه
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم