2777
2789
عنوان

دلم گرفته هیچ‌کس نیست حرفامو بشنوه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 43 پست
اگه پول دستم بیاد میرمفعلا نمیشه 🥲

حتما واسش برنامه ریزی کن من میدونم اسیبی که از سمت خانواده میرسه از همه ی اسیبا شدیدتره

منم هی تراپی رفتنو عقب انداختم تا الان که مریض شدم به خاطر همین دردای روحی روانی درسم ول کردم و کلی ضربه خوردم ولی اگه همون موقع میرفتم مطمئنا الان وضعم بهتر بود یاد میگرفتم چطور از خودم محافظت کنم

آخه تمام مدتم قهر باشیم خونه میشه جهنممن جز مامانم کسی نیس که در طول روز باهاش حرف بزنم 🥲💔

منم کسیم ندارم حرف بزنم نمیزنم چون از مامانم خیلی ضربه خوردم ترجیح میدم حرف نزنم واسه سلامت روان خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما واسش برنامه ریزی کن من میدونم اسیبی که از سمت خانواده میرسه از همه ی اسیبا شدیدترهمنم هی تراپی ...

حس بدیه اگه استقلال مالی داشتیم خیلی بهتر بود 

الان بابت هر هزینه‌ی کوچیک باید جواب پس بدم

واقعا حس می‌کنم زندانیم کرده 

خیلی وقته خودمو یادم رفته شدم عروسک خیمه شب بازیش 🥲

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

با مامانم مشکل دارم. البته اونم با من مشکل داره. همش بهم گیر میده تو کارام دخالت می‌کنه. انگار نه ان ...

آخه خودتم بچه ای منم همسن تو ام ولی اخلاقم باهات فرق داره

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

انگار مامان منو توصیف کردی😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

با مامانم مشکل دارم. البته اونم با من مشکل داره. همش بهم گیر میده تو کارام دخالت می‌کنه. انگار نه ان ...

امان از دست مادرایی که نمیدونن بچه شوند توی چه شرایطی قرار داره. از من که می‌شنوی میگم احتمالا توی دوران کودکی و نوجوانی خودش خیلی زندگی سختی داشته و الان داره رو سر تو خالی میکنه

من سه سال از تو کوچیکتر بودم کار میکردم کسی جرات نمی‌کرد چیزی بهم بگه

چه کاری؟ 

منم دوس دارم کار کنم ولی کار نیس تو شهر کوچیک 

مگه اینکه کار مجازی انجام بدم 

امان از دست مادرایی که نمیدونن بچه شوند توی چه شرایطی قرار داره. از من که می‌شنوی میگم احتمالا توی د ...

میگه من هیچ مشکلی ندارم و همه مشکلات از توعه

پس تنها نیستم

تایپکای اخرمو بخون

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم