2777
2789

واقعا ملت عجیبی هستیم.

اگر این درخواست خانم نعمت زاده توسط مسئولین وقت رد میشد و به همین خاطر هم ایشون اعلام می‌کرد آهای مردم ایران اینا به منی که مدال آور جهانی بودم جز هدیه تکواندو هیچ امتیاز و خدمات دیگه ای بهم ندادن و ناله میکرده و آخرشم مهاجرت می‌کرد همین آدمایی که پشتش صفحه میزارند میفتادم وسط گود و سینه چاک میدادن که حقش بود بره دانشگاه،زحمت کشیده،کار کرده برای کشورمون،پرچم کشورمونو بالا برده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بعضی ها حسود و مغز بسته ای دارن!

یی

زن علیه همجنسِ موفقِ خودش

حالا اینم مثل اون کیمیا بود چی بود ...مهاجرت میکرد و میشد دختر پرتغال!

می اومدید سر و کله ی خودتون میکوبیدین که چی ?...به قهرمان ملی مون بها ندادن ...فراری شد و...و...

اه ...ول کنید تو رو خدا

مردکی خشک مغز رادیدم

رفته در پوستینِ صاحب جاه

گفتم ای خواجه گر تو بدبختی

مردم نیک بخت را چه گناه?!

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

ازین کارزار هم حمایت کنید تا جلوگیری بشه درسته اگه صندلی دانشگاه نتونه بخره چیزهای دیگری که مردم ایران به خاطر فقر بهش نمیرسن رو میرسه

https://www.karzar.net/152293

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند