2777
2789

نه متاسفانه

اگر اضافه وزن دارید کاهش وزن صد درصد به بهتر شدن و کنترلش کمک میکنه

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناشتا عرق کاسنی و خاکشیر بخورن

گوشت قرمز حذف

شام خیلی سبک

کدو تو برنامه غذاییشون باشه. 

سرخ کردنی نخورن خورشت نخورن. آبپز و کبابی و بخارپز

برنج هم خیلی کم لبنیات هم چربی دارن کمتر مصرف کنن. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

شوهرم خیلی کبدش چرب بود،رفت دکتر اول براش سونو نوشت‌بعد بهش قرص داد ،با یکم رژیم غذایی، شبا هم پیاده روی‌ میکرد،

خدارو شکر تو سه ماه امد پایین

هرکجا لرزیدی،از سفر ترسیدی،فقط آهسته بگو: من خدا را دارم
نمیدونم خانومی چند وقته داره

مادر من هم داشت 

وقتی فهمیدن ک کبدشون چربه باید ورزش کنن و رژیم غذایی رو هم رعایتت کن چون کمی سوزوندن چربی کبد سخته

یه صلوات براکارکردن داداشم وکارپیداکردن همه بیکاراوظهورآقاامام زمان(عج)بفرستین 😙😙😙

چای ترش از عطاری بگیر

چای البالو هم خوبه

ورزش و پیاده روی و در کل کاهش وزن

رژیم غذایی کم چربی

الو ترش شبا تو اب خیس بدین صبح ناشتا آبشو بخوره

اب یخ هم نخوره اب باید دمای محیط باشه .یخ خودش کبد رو چرب میکنه.

همزمان با غذا هم اب خوردن باعث کبد چرب میشه.

کلا بهتره به کارشناس تغذیه رجوع کنه که اصولی وزن کم کنه چون کاهش وزن سریع هم خودش باعث چرب شدن کبد میشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد