2777
2789
عنوان

کار کردن یا بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اینم فکر کن وقتی به سن و سال من برسی از اینکه کارت رو ول کردی پشیمون میشی

من بیکار بیکار نیستم مهندس ناظر و طراح برقم ولی خب پروژه ایه و مسولیتش زیاده،میشه بگید چرا پشیمون هستید اینکه بچهاتون الان بزرگ شدن؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

شغلتان چی بود

من جز یه آ زمون استخدامی دنبال شغل نرفتم 

الان که دیگه سنی ازم گذشته پشیمونم چه راحت سال های عمرم رو الکی گذروندم 

حیف  برو سرکار به سختی اش همچین عادت کنی که دلت نخواد به هیچ وجه ولش کنی

به نظرم اگه میخوای بری پرستار بگیر چون کارهای خونه بچه داری آشپزی اینا خودشون صبح تا شب باید دورشون ...

اره خیلی بهم فشار میاد برای همین میترسم ،میترسم یه مادر پرخاشگر پر استرس شاغل باشم ولی خب میگن معلمی سخت نیس نمیدونم چقد صحت داره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

من بیکار بیکار نیستم مهندس ناظر و طراح برقم ولی خب پروژه ایه و مسولیتش زیاده،میشه بگید چرا پشیمون هس ...

خوب همین کارتون رو ادامه بدید 

تو دور و برم دیدم خانم هایی که با سختی تموم هم کار کردند هم بچه هاشون رو بزرگ کردند 

الان هم خودشون هم بچه هاشون تو رفاه هستند