2777
2789
عنوان

تناسخ

291 بازدید | 34 پست

دوستانی مخالفن لطفا با احترام رد بشن 

بچه ها اگه خودتون یا اطرافیانتون موردی دیدین بگین

من مطمعانم قبلا زندگی کردم..از بچگی خواب میبینم که مَرد هستم و تو جنگل درحال فرار از چند نفر حس میکنم تو جنگ بودم بعد صداشون نیومد همونطور ک فرار میکردم برگشتم پشت سرمو ببینم از پرتگاه پرت شدم و مردم...همیشه به آلمان علاقه داشتم الانم آرزومه برم اونجا..به شدت از بچگی از ارتفاع ترس داستم ب صورتی ک حتی روی صندلی هم نمیموندم..از آب هم ترس دارم..استعداد زیادی هم تو نقاشی دارم ولی به هرکس میگم مسخره میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه یه صحنه عجیبو خواب میبینم 

خواب میبینم سمت یه پسر بچه تیر میزنم و میوفته میمیره

با گریه بیدار میشم

فک کنم به همون خاطرع که پسر بچه هارو دوست دارم

همش نسبت به خودم احساس بدی دارم بعد این خواب

ربطی به تناسخ نداره ما قبلن زندگی کردیم تو زندگی پس از زندگی هم گفتن

تناسخ مگه همون چنبار زندگی کردن نیس؟، دقیقا چی گفتن تو زندگی پس از زندگی؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

اصل تناسخ چیه دوستان

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
زندگی تو کالبد های مختلف تا وقتی زوح تکامل پیدا کنه

تکامل منظور چیه

روح ب آگاهی کامل میرسه میفهمه این دنیا بی ارزشه و پاک میشه و درنهایت از چرخه تناسخ خارج میشه ..تبدیل ...

چه جالب پس منو خاهرم زندگیه اخرمونه

چون کامل به این نتبجه رسیدیم زندگیه دنیوی پوچه پوچه💔